ΣΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Σε τηλεδιάσκεψη για την πολιτική προστασία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11 Μαΐου 2020, συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Ν.Τ. του Δήμου Ελασσόνας κ. Γ. Κατσιούρας, μετά από πρόσκληση του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λάρισας κ. Χρ. Καλομπάτσιο.

Στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε λόγω της νέας αντιπυρικής περιόδου Μαΐου- Οκτωβρίου 2020 για την αντιμετώπιση κινδύνων από πυρκαγιές με την επιχειρησιακή ονομασία «Ιόλαος», συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας και συντονισμού των Δήμων, της Πυροσβεστικής και των λοιπών εμπλεκόμενων φορέων.

Ο αντιδήμαρχος κ. Γ. Κατσιούρας σε παρέμβασή του τόνισε: «Ο Δήμος Ελασσόνας προχώρησε στη σύσταση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου το Νοέμβριο και έκανε συσκέψεις, ώστε να υπάρχει συνεργασία όλων των φορέων για το καλύτερο αποτέλεσμα.  Ήδη προετοιμάζουμε νέα σύσκεψη ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, ώστε να είμαστε έτοιμοι σε περίπτωση έκτακτης κατάστασης. Σε καθημερινή βάση παρακολουθούμε τα δελτία που αποστέλλει η Υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας και προσωπικά θεωρώ πως μόνο με την έγκαιρη προετοιμασία και ετοιμότητα μπορούμε όλοι μας να αντιμετωπίσουμε κάθε ανάγκη».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com