ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ Η ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ ΟΥΑΡΝΤΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Απρόοπτη εξέλιξη είχε η βόλτα του πρώην παίκτη της ΑΕΛ Άμρ Ουάρντα στο κέντρο της Λάρισας, αφού μια λογομαχία με άγνωστους νεαρούς εξελίχθηκε σε επεισόδιο που κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα!

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής όταν ο Ουάρντα παρέα με φίλο του έκαναν τη βόλτα τους πλησίον της γέφυρας του Αλκαζάρ και στο ύψος γνωστού ψητοπωλείου, ενώ την ίδια στιγμή παρέα νεαρών που επίσης κινούνταν στην περιοχή τους αναγνώρισε και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τους επιτέθηκε λεκτικά.

Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, με τις δύο πλευρές να έρχονται στα χέρια, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες επιτόπου έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας που ειδοποιήθηκαν για τον καυγά, με τους νεαρούς να εξαφανίζονται και τον Ουάρντα, σύμφωνα με πληροφορίες, να καταλήγει στο αστυνομικό τμήμα.

Το περιστατικό πάντως δεν επιβεβαιώθηκε από το γραφείο τύπου της αστυνομίας με το οποίο επικοινώνησε το paidis.com (προφανώς λόγω μη κατάθεσης μήνυσης), ενώ επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει μέχρι ώρας και από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού ο Αιγύπτιος άσος φέρεται να ήταν παρέα με υπάλληλό της όταν δέχτηκε την επίθεση.

Θα πρέπει τέλος να αναφερθεί πως ο Αιγύπτιος μέσος επιβεβαιώνει με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του (FilGoal.com) την πληροφορία, αποδίδοντας μάλιστα την επίθεση στο γεγονός ότι επιστρέφει στον ΠΑΟΚ και στην αντιπαλότητα που υπάρχει ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο ομάδων, ενώ όπως διαφαίνεται από τις δηλώσεις του δεν προτίθεται να δώσει συνέχεια στο θέμα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ