4 ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Τα τρία αφορούν την προχθεσινή δειγματοληψία του ΕΟΔΥ στη συνοικία

Συνεχίζει να δίνει θετικά σε κορωνοιό αποτελέσματα η περιοχή της Νέας Σμύρνης αφού σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας μία ακόμη περίπτωση εντοπίστηκε χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ άλλα τρία δείγματα που πάρθηκαν κατά την τελευταία δειγματοληψία του ΕΟΔΥ έδωσαν επίσης θετικά αποτελέσματα.

Πιο αναλυτικά, με ύποπτα συμπτώματα και υψηλό πυρετό μετέβη χθες στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας 53χρονη, για να ακολουθήσει τεστ που έδωσε θετικό αποτέλεσμα, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε γύρω στα μεσάνυχτα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και νοσηλεύεται.

Εξάλλου τρία θετικά κρούσματα έδωσε και η τελευταία δειγματοληψία του ΕΟΔΥ, της περασμένης Πέμπτης όταν και πάρθηκαν περίπου 70 δείγματα από κατοίκους της περιοχής, ενώ όλοι αναμένεται να μεταφερθούν στην «Αρωγή».

Τέλος μετά και τη χθεσινή ένταση και τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη συνοικία 28 άτομα που εντοπίστηκαν θετικά στον κορωνοϊό μεταφέρθηκαν με συνοδεία αστυνομικής δύναμης ήδη στη δομή της «Αρωγής», κάτι που αναμένεται να γίνει και με τους υπόλοιπους.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ