ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο 41ΧΡΟΝΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΠΥΓΜΑΧΟΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΕΑΣ ΝΙΚΟΣ ΝΑΤΣΗΣ

Κεραυνός εν αιθρία στον αθλητικό κόσμο της Λάρισας για τον ξαφνικό θάνατο του Λαρισαίου πυγμάχου και αθλητή των υπεραποστάσεων Νίκου Νάτση, που έφυγε από τη ζωή στα 41 του χρόνια.

Βέρος «Ταμπακιώτης» ο εκλιπών, ήταν πυγμάχος με πανελλαδικές διακρίσεις, ενώ προπονητές και συναθλητές του μιλούσαν πάντα για ένα μεγάλο ταλέντο, με τον ίδιο να δηλώνει λάτρης και του δρομικού αθλητισμού και των υπεραποστάσεων.

Θυμίζουμε πως ο Νίκος Νάτσης το 2016 έτρεξε στον περίφημο ημιμαραθώνιο «Siberian Ice Half Marathon» στην παγωμένη Σιβηρία και έγινε ο πρώτος Έλληνας που συμμετείχε και τερμάτισε σε αυτόν τον αγώνα!

«Στη δρομική κοινότητα πανελλαδικά, έκαναν αίσθηση οι προκλήσεις που έφερνε πάντα σε πέρας με επιτυχία και οι στόχοι που έβαζε, όπως η συμμετοχή του στον 6ήμερο αγώνα υπεραποστάσεων, έναν αγώνα τον οποίο έτρεξε για καλό σκοπό στηρίζοντας δύο ιδρύματα της Λάρισας, το SAVE M.O.R.A.S. και το Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας, η 2η νίκη στον αγώνα υπερασπόστασης δρόμος των αθανάτων, ενώ σε πολλούς αγώνες έτρεχε και τερμάτιζε ξυπόλητος. Οι κάτοικοι  και διοργανωτές του αγώνα δρόμου της Αλοννήσου έχουν να θυμούνται τον Λαρισαίο δρομέα που πήγαινε στο νησί τους με το κανό του, κωπηλατώντας, για να τρέξει στα 30 χλμ.», περιγράφουν τον συναθλητή τους τα μέλη και η διοίκηση του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια στους οικείους του.

Η κηδεία του Νίκου Νάτση θα γίνει αύριο Δευτέρα 18 Μαΐου, στη μία μετά το μεσημέρι, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ