ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΜΠΛΕΚΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛ. ΚΟΥΓΙΑ…

Λαρισαίος γνωστός δικηγόρος που δεν τα κατάφερε να μπει δυναμικά στην πολιτική σκηνή είτε του τόπου είτε της χώρας ακόμη και με το μόρφωμα της Χ.Α. αποφάσισε να ασχοληθεί και με τα του ποδοσφαίρου αν δεχθούμε τα όσα αναφέρει στην προσωπική του σελίδα στο fb, περί προχωρημένων επαφών με τη διοίκηση Καρυπίδη για την εξαγορά της ΠΑΕ Αρης.

Ο λόγος για τον Γ. Μπαρτζώκη, που όχι μόνο κυκλοφορεί τα νέα στη Λάρισα επικαλούμενος στήριξη ομογενών επιχειρηματιών, αλλά στην υπόθεση εμπλέκει και το όνομα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, με το τουλάχιστον αινιγματικό «ο Αλέξης Κούγιας αμέσως απάντησε στο ενδιαφέρον μας για την διάσωση του μεγάλου ΑΡΗ…».

Παράλληλα συνεχίζει με το γρίφο περί Κούγια και σε άλλες αναρτήσεις και συζητήσεις με φιλάθλους στην προσωπική του σελίδα στο f/b χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της επικοινωνίας τους.

Αλήθεια είναι σε γνώση του ποινικολόγου τα λεγόμενά του, περιορίστηκε σε νομικές συμβουλές που χρησιμοποιούνται «θολά» από τον συνάδελφό του ή πολύ απλά δεν έχει ιδέα για το όλο ζήτημα;

Γιατί αν ισχύει το τελευταίο ούτε ψύλλος στον κόρφο του φέρελπι ποδοσφαιρικού παράγοντα…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ