ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Την απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του στο δ.σ. του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Τυρνάβου ανακοίνωσε το μέλος της διοίκησης Βασίλης Ανωνίου διαμαρτυρόμενος για τη μη τήρηση του καταστατικού του συλλόγου και για έλλειψη συνεννόησης στους κόλπους της διοίκησης. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

“Δηλώνω δημόσια την παραίτηση μου από μέλος του ΔΣ του Κτηνοτροφικού συλλόγου δήμου Τυρνάβου καθώς και από ομαδάρχης Περαχώρας–Πλατανουλιων- Δένδρων. Όι λόγοι είναι προφανείς. Καμία τήρηση του καταστατικού του συλλόγου, καμία συνεννόηση μεταξύ μας, καμία ενημέρωση προς εμένα από το προεδρείο, και σχεδόν καμία πρόσκληση σε συμβούλιο. Πέραν αυτών έχω διαφωνήσει και έχω κάνει συστάσεις για την  φιλική προσέγγιση του προέδρου και του αντιπρόεδρου προς συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.  Εφόσον λοιπόν περισσεύω , τότε λοιπόν αποχωρώ. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συναδέλφους κτηνοτρόφους που με τίμησαν στις εκλογές του συλλόγου. ”

Οι επιλαχόντες

Εν των μεταξύ με κοινή τους δήλωση οι επιλαχόντες κ.κ. Ζιάγκας, Δόκος και Μπαχτσιβάνος ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται να καλύψουν τις κενές θέσεις στο δ.σ. του συλλόγου. Στην ανακοίνωσή τους επισημαίνουν:

“Δηλώνουμε επισήμως και δημόσια την άρνηση μας να αναλάβουμε ως επιλαχόντες, τις κενές θέσεις στο υπάρχον ΔΣ του συλλόγου. Οι λόγοι γνωστοποιήθηκαν  και στο πρόσφατο συμβούλιο στον Αμπελώνα, όπου μας κάλεσαν να μας προσεγγίσουν . Οι διαφωνίες μας είναι ξεκάθαρες. Υπάρχει διαφορά αντίληψης  των προβλημάτων. Πέραν τούτου όμως πολύ σημαντικό για εμάς είναι η κακή πορεία του προεδρείου μέχρι σήμερα. Αναλώθηκαν τόσο καιρό σέ στείρες ανακοινώσεις χωρίς ουσία… και χωρίς αποτέλεσμα. Επίσης οι αποφάσεις μέχρι τώρα ήταν πέρα για πέρα αντιδημοκρατικές. Αποφασίζουν  μόνο 2-3 μέλη  του προεδρείου οπότε δεν υπάρχει λόγος να λάβουμε θέση σε ένα συμβούλιο για το οποίο θα είμαστε απλώς δεκανίκια για την ύπαρξη του. Ανακοινώνουν μονομερής αποφάσεις όπως αυτή με την εγγραφή τού συλλόγου στον ΣΕΚ. Έπρεπε να αποφασίσουν όλα τα μέλη του συλλόγου σέ γενική συνέλευση και όχι το ΔΣ . Όλες αυτές οι πρακτικές είναι αντίθετες με αυτά που πρεσβεύουμε εμείς ως κτηνοτρόφοι”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ