ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΤΑΣΟΥ ΧΡΙΣΤΩΝΗ

«Έφυγε» μα δεν ξεχάστηκε από τον καλλιτεχνικό κόσμο της Λάρισας ο Λαρισαίος μουσικός Τάσος Χριστώνης, ο θάνατος του οποίου τον Νοέμβριο του 2019 βύθισε στη θλίψη συγγενείς, φίλους και συναδέλφους, καθώς η δημιουργία ενός μουσικού κομματιού κρατά ζωντανή την ανάμνησή του.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο και συνάδελφο Χρήστο Παπαχρήστο για την δημιουργία του κομματιού…..όπως επίσης για το Μastering, Mixing, Video Cip Making… Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην καθηγήτρια αγγλικών Πηνελόπη Παπαχατζοπούλου για την γραμματική και σύνταξη του κομματιού. Αφιερωμένο αποκλειστικά στον Δίδυμο αδερφό ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΧΡΙΣΤΩΝΗ που έφυγε από την ζωή τόσο νωρίς….Το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για τον Τασάρα…γιατί πολύ απλά ήταν Άνθρωπος και καλό παιδί…Πιστεύω ότι εκεί ψηλά που πήγε είναι άγγελος και ξέρω ότι μας φυλάει από εκεί ψηλά!!!R.I.P.!!!Επίσης να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που είναι δίπλα μου σε όλο αυτό το εγχείρημα!!!», αναφέρει σε μια έντονα φορτισμένη ανάρτηση ο δίδυμος αδελφός του εκλιπόντος Γ. Χριστώνης, ευχαριστώντας όλους τους συντελεστές για την καλλιτεχνική δημιουργία στη μνήμη του.

Το κομμάτι «DRIVING TO THE STARS – THE SKYLINE PROJECT & CHRISTOS PAPACHRISTOS» έχει αναρτηθεί στο YouTube και κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου, με τις ευχές όλων να συνοδεύουν το ταξίδι του Τάσου που έφυγε νωρίς…

Ακούστε το

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ