76ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ ΣΕ 4 ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΕΓΓΟΝΕΣ ΤΟΥ

Στη σύλληψη ενός 76χρονου από την Αλβανία προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, μετά από καταγγελίες για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων. Τη σχετική καταγγελία δέχτηκε αρχικά το Χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο και απευθύνθηκε στην Αστυνομία.

Ύστερα από έρευνα της ΕΛΑΣ, ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή στη περιοχή της Νεάπολης Θεσσαλονίκης και συνελήφθη για ασελγείς πράξεις σε βάρος τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών, τα οποία διαπστώθηκε μάλιστα ότι ήταν εγγόνια του.

Η οργάνωση είχε αναφέρει στη σελίδα της στο facebook σχετικά με το περιστατικό:

“Στις 15/5/2020 απογευματινές ώρες λάβαμε κλήση στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 από άτομο που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του και μας αναφέρθηκε ότι εθεάθη στην περιοχή της Νεάπολης Θεσσαλονίκης, κοντά στο δημαρχείο ηλικιωμένος κύριος ο οποίος χάιδευε με ανάρμοστο/απρεπές τρόπο ανήλικη περίπου 10 ετών. Παρακαλούμε αν κάποιος γνωρίζει πληροφορίες για την ταυτότητα του ηλικιωμένου να επικοινωνήσει ανώνυμα μαζί μας στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 η οποία λειτουργεί όλο το 24ωρο ώστε να προβούμε σε ενέργειες”.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης:

«Η εμπεριστατωμένη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην εξιχνίαση υπόθεσης ασελγών πράξεων σε βάρος τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών.

Για την υπόθεση συνελήφθη βραδινές ώρες της 15-05-2020 76χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις σε ανήλικους, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και κατάχρηση ανηλίκων, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα διαπιστώθηκε ότι ο 76χρονος είναι παππούς τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών ηλικίας 16, 12 και 9 (δίδυμα) ετών και τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο προέβαινε στην κατ’ επανάληψη τέλεση ασελγών πράξεων σε βάρος των ανήλικων εγγονών του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Πηγή: thestival.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ