Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β/ΒΑΘΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ 6ης ΜΑΪΟΥ

Απραγοι έμειναν σήμερα εκπαιδευτικοί που ζήτησαν από τη διεύθυνση β/βαθμιας εκπαίδευσης Λάρισας στοιχεία για τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών στη στάση εργασίας που κήρυξε η ΟΛΜΕ στις 6 Μαΐου, αφού εισέπραξαν την άρνηση του διευθυντή ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να δώσει αναλυτικά στοιχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com μία εκπαιδευτικός με γραπτή της αίτηση ζήτησε να της δοθεί εγγράφως το συγκεντρωτικό δελτίο καθώς και την αναλυτική κατάσταση ανά σχολική μονάδα των αριθμητικών στοιχείων που αφορούν στην τρίωρη στάση εργασίας της ΟΛΜΕ στις 6-5-2020, θέλοντας να τα χρησιμοποιήσει για καθαρά συνδικαλιστικούς λόγους στη σημερινή γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ Λάρισας, με το σκεπτικό ότι σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τον κλάδο δεν είναι δυνατόν συνδικαλιστές και μάλιστα εκλεγμένοι στη διοίκηση του σωματείου να μην συμμετέχουν σε απεργίες και στάσεις εργασίας.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός αναμένεται να επανέλθει και πάλι άμεσα για να πάρει στα χέρια της τα στοιχεία και δεν αποκλείεται να ζητήσει και νομική συνδρομή.

Την ίδια ώρα συνδικαλιστής της ΕΛΜΕ επίσης ζήτησε τα στοιχεία από τη διεύθυνση χωρίς και αυτός να τα πάρει στα χέρια του αφού όπως του απάντησαν θα πρέπει να υπάρξει απόφαση του δ.σ. της ΕΛΜΕ για να ζητηθούν αυτά τα στοιχεία.

Αν μη τί άλλο το θέμα των απουσιών συνδικαλιστών από τις κινητοποιήσεις αναμένεται να κυριαρχήσει τις επόμενες ημέρες στους κόλπους της ΕΛΜΕ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ