ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΤΗΣ ΕΛΜΕ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ…

Απάντηση της Κ. Πατσή στον Αθ, Φούντα στην οποία υποστηρίζει ότι την ενημέρωσε  στις 08:08 μ.μ  για τακτική συνεδρίαση της ίδιας μέρας στις 4:30 μ.μ.

Η φράση  τακτική συνεδρίαση δε σημαίνει απαραίτητα  κάθε εβδομάδα την ίδια μέρα και ώρα , όπως εσφαλμένα νομίζετε εσείς, κ. Φούντα, αλλά  συνεδρίαση  ανά τακτά προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα. Γι αυτό ,όταν καλείτε κάποιον σε τακτική συνεδρίαση την Τετάρτη, δε σημαίνει ότι η επόμενη τακτική συνεδρίαση  κατ ανάγκην είναι την άλλη Τετάρτη!!!!!!!

Αναφέρω παραδείγματα σταχυολογημένα τυχαία από το Διαδίκτυο:

Το  Δ.Σ της Π.Ε.Σ.ΕΚ   θα συνεδριάζει  τακτικά κάθε  1η  και 3η   Τετάρτη  κάθε μήνα,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΠΕΚ  συνεδριάζει τακτικά μία φορά το τρίμηνο

Οι συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου  του  Υπουργείου  Ανάπτυξης και Επενδύσεων διεξάγονται δημόσια τακτικά μεν μία φορά το μήνα, εκτός από το μήνα Αύγουστο.

Όπως προκύπτει   από τα προηγούμενα ,είχατε την υποχρέωση , κ.Φούντα  , από την πρώτη πρόσκληση, Παρασκευή 1 Μαΐου,   να με ενημερώσετε ως νεοεισερχόμενο μέλος  ότι οι τακτικές συνεδριάσεις του ΔΣ της ΕΛΜΕ ν.Λάρισας πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, κάτι που δεν κάνατε, όπως αποδεικνύεται από το δικό  σας ηλεκτρονικό μήνυμα της  1ης  Μαΐου 2020.

Κι επειδή, όπως καταδεικνύεται,  μετά από αίτημα μου  ενημερώθηκα την Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020 , στις 08:08 μ.μ μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης με ώρα έναρξης 04:30μ.μ , ότι  οι τακτικές συνεδριάσεις του Δ.Σ της ΕΛΜΕ πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη,

κι επειδή επιβεβαιώνεται η αλήθεια της καταγγελίας μου, ότι δεν ενημερώθηκα  εγκαίρως από δική σας υπαιτιότητα   για τη συνεδρίαση της Τετάρτης, 13 Μαΐου 2020,

απαιτώ να αναγνωρίσετε  δημόσια  τη  σοβαρή παράλειψη σας, να δοθεί  στον τύπο η αναγνώριση της παράλειψης σας  και  να κατατεθεί  στα πρακτικά της ΕΛΜΕ ν. Λάρισας , για να είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

Τέλος, σας ενημερώνω  ότι κάθε προεδρεύων που σέβεται το θεσμικό του ρόλο στην πρόσκληση είναι υποχρεωμένος να αναγράφει και τα θέματα της  ημερήσιας διάταξης. Σας εγκαλώ,  κ. Φούντα, ότι καλείτε  σε συνεδρίαση το Δ.Σ  της Ε.Λ.Μ.Ε ν. Λάρισας  χωρίς  προηγουμένως να έχετε ενημερώσει τα μέλη  για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.  Γι αυτό σταματήστε επιτέλους  να κάνετε υποδείξεις για τα καθήκοντα των άλλων   και ανταποκριθείτε πρώτα τα δικά σας.

Πατσή Kωνσταντινιά, Msc-Mέλος Δ.Σ  ΕΛΜΕ ν.Λάρισας-ΔΑΚΕ ΔΕ ν. Λάρισας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ