ΜΟΔΑ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ;

Πληθαίνουν τα κρούσματα φραστικών και όχι μόνο επιθέσεων κατά δημοσιογράφων, καθώς στα πρωτοφανή επεισόδια της Νέας Σμύρνης που οδήγησαν στο νοσοκομείο συνάδελφο και τους πρόσφατους τσαμπουκάδες σε λαϊκές αγορές της Λάρισας ήρθε να προστεθεί ένα ακόμη, σαφώς μικρότερου… βεληνεκούς.

Για τις ανάγκες του ρεπορτάζ βρέθηκε το paidis.com στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία, στη συνοικία Νεράιδα της Λάρισας, ωστόσο η παρουσία μας και μόνο ενόχλησε “εκκλησιαζόμενο”, ο οποίος με… «αυστηρό» και καθ’ όλα χριστιανικό ύφος και απευθυνόμενος στον ενικό αριθμό επέμεινε αρχικά αβάσιμα ότι φωτογραφήθηκε παράνομα για να συνεχίσει απτόητος ζητώντας τα στοιχεία μας!

Η απομάκρυνσή μας με την ολοκλήρωση του ρεπορτάζ δεν έδωσε συνέχεια στο  μεμονωμένο «κρούσμα», με τον θιγμένο νεαρό να κρατά προφανώς το βλοσυρό του ύφος για τον επόμενο που θα στοχοποιηθεί σε… χριστιανικό πνεύμα πάντα.

Και μη χειρότερα με την αδικαιολόγητη επιθετικότητα και την δήθεν «ευθιξία» ορισμένων απέναντι σε δημοσιογράφους που κάνουν τη δουλειά τους ενημερώνοντας τους πολίτες. Ας τελειώσει επιτέλους το «πανηγύρι» με τα «πως λέγεσαι» και “τί κάνεις ρε…”! Μέχρι πότε ορισμένοι θα ποντάρουν στην ψυχραιμία μας;

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ