ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΜΗ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ενοχλημένοι με την εικόνα που συνάντησαν τόσο το μεσημέρι του Σαββάτου, όσο και την Κυριακή στο κέντρο του Αμπελώνα είναι αναγνώστες του paidis.com οι οποίοι στέλνοντας και σχετικές φωτογραφίες ζητούν εξηγήσεις από τη δημοτική αρχή για το σταμάτημα της αποκομιδής απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών το Σάββατο στο κέντρο της πόλης.

“Πιστέψαμε ότι με την είσοδο του ιδιώτη στην αποκομιδή απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων στον Αμπελώνα, η κατάσταση θα βελτιωθεί και επιτέλους θα δούμε έναν καθαρό Αμπελώνα μετά από πολύ καιρό. Αντί αυτού βλέπουμε άσχημες εικόνες με κάδους να ξεχειλίζουν, κουτιά να είναι πεταγμένα στο πεζοδρόμιο και γενικά να επικρατεί μία απαράδεκτη βρωμιά από το μεσημέρι του Σαββάτου και φυσικά την Κυριακή” σημειώνει αναγνώστης που επισημαίνει ότι μέχρι πρόσφατα περνούσαν τα Σάββατα συνεργεία του δήμου και καθάριζαν το κέντρο, ενώ κατηγορεί και τους επαγγελματίες που δεν φροντίζουν τουλάχιστον να τσαλακώνουν τα χαρτοκιβώτια όταν τα εναποθέτουν στους μπλε κάδους.

Μήπως πρέπει να ξαναδούν το σχεδιασμό της αποκομιδής οι υπεύθυνοι του δήμου διαμορφώνοντας διαφορετικά τα δρομολόγια, όσο είναι σε ισχύ η σύμβαση με τον ιδιώτη;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ