ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

Συνάντηση με εκπροσώπους της δημοτικής αρχής του δήμου Τυρνάβου είχαν σήμερα επαγγελματίες του χώρου της εστίασης ολόκληρου του δήμου με θέμα τις νέες ρυθμίσεις που θα ισχύσουν για την κάλυψη κοινόχρηστων χώρων σε πλατείες, πεζοδρόμια και πεζόδρομους με τραπεζοκαθίσματα εξαιτίας των ριζικών αλλαγών που φέρνουν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού στις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στη σύσκεψη που προκλήθηκε με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής και από την οποία απουσίαζε ο δήμαρχος Γ. Κόκουρας, τονίστηκε ότι τα καταστήματα έχουν πλέον τη δυνατότητα να καλύψουν διπλάσιο κοινόχρηστο χώρο από αυτόν που δικαιούνται βάσει του κανονισμού χωρίς να πληρώσουν κάτι επιπλέον στο δήμο. Επίσης σε περίπτωση που δεν υπάρχει επιπλέον κοινόχρηστος χώρος για να καλύψουν τότε δικαιούνται έκπτωση 50% επί του ποσού που πληρώνουν για τραπεζοκαθίσματα.

Στη σύσκεψη ήταν παρόντες ο πρόεδρος του δ.σ. Ανδρέας Γιαννόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Σακούτσιος και Λάσκος Μανδηλάς και ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου για θέματα νομικού ενδιαφέροντος Β. Βράκας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ