ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΣ

Με θλίψη υποδέχθηκε σήμερα η κοινωνία της Λάρισας και η ιατρική κοινότητα της περιοχής της είδηση του θανάτου του γνωστού Λαρισαίου παιδιάτρου και συνδικαλιστή Αντώνη Πανάγου ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών ύστερα από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κώστας Γιαννακόπουλος αναφέρει:

“Θλίψη σκόρπισε σήμερα, σε όλους τους συναδέλφους μας αλλά και στην κοινωνία της Λάρισας, η είδηση του πρόωρου θανάτου του παιδιάτρου Αντώνη Πανάγου.

Φίλος αδελφικός, συνάδελφος και συνεργάτης τόσο σε επιστημονικό επίπεδο όσο και σε συνδικαλιστικό. Επί σειρά ετών εκπρόσωπος του Συλλόγου μας στον ΠΙΣ καθώς και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Ν. Λάρισας αλλά και εκλεγμένος στα συλλογικά όργανα του ΙΚΑ.

Όλα αυτά τα χρόνια αγωνιστήκαμε μαζί για την προώθηση των προβλημάτων του κλάδου μας, αλλά κυρίως για την αναβάθμιση της παροχής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στα παιδιά των συμπολιτών μας.

Ο ήπιος χαρακτήρας του, η φιλική του παρέα, η άριστη κοινωνική συμπεριφορά του, το γελαστό πρόσωπό του θα μείνουν ανεξίτηλα στην μνήμη όλων μας.

Καλό ταξίδι φίλε Αντώνη!!!!”

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com