ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΤΗΜΑ “ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ”

Το κτήμα «Σαν Παραμύθι» που κατά γενική ομολογία έχει γίνει συνώνυμο των αξέχαστων κοινωνικών εκδηλώσεων αφού ξέρει και μπορεί να παρέχει υψηλών απαιτήσεων δεξιώσεις γάμου, βάπτισης και οποιασδήποτε άλλης εκδήλωσης, είναι εδώ και περιμένει να διοργανώσει και στην μετά κορωνοϊό εποχή παραμυθένιες και ασφαλείς γαμήλιες δεξιώσεις, βαπτίσεις ή αρραβώνες.

Το κτήμα «Σαν Παραμύθι» στο 10ο χλμ. Λάρισας – Αμπελώνα, διαθέτει έναν υπέροχο και άνετο υπαίθριο χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο για να φιλοξενήσει με όλα τα προβλεπόμενα στάνταρντ ασφάλειας και υγιεινής που επιβάλουν οι συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία.
Ο κήπος με δένδρα, λουλούδια και γρασίδι μοιάζει με όαση λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Λάρισας παρέχοντας φυσική δροσιά ακόμη και τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Η σχολαστικότητα και η εμπειρία των εργαζόμενων στην κουζίνα του κτήματος υπόσχονται γαστρονομικές απολαύσεις, ενώ όλο το προσωπικό θα είναι στη διάθεσή σας τηρώντας όλους τους κανόνες για να φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια της δεξίωσης σας και εγγυάται ένα υπέροχο αποτέλεσμα που θα ευχαριστήσει και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο σας.

Και όλα αυτά σε προσιτές και λογικές τιμές που απαντούν με τον καλύτερο τρόπο στην κρίση

Για να κάνετε τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας αξέχαστες αναμνήσεις για εσάς και τους καλεσμένους σας, εμπιστευθείτε το κτήμα «Σαν Παραμύθι».

Και μην ξεχνάτε ότι από τη Δευτέρα 25 Μαΐου το κατάστημα λειτουργεί και ως ταβέρνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ