ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ…

Πλήρως εναρμονισμένο με την τεχνολογία το σώμα, αρχίζουν και παίρνουν τον αέρα της τηλεδιάσκεψης τα μέλη του ΔΣ του δήμου Λαρισαίων, δεν θα μπορούσαν φυσικά να προσπεράσουν την Ημέρα Μνήμης για τα θύματα της Γενοκτονίας των Ποντίων

Με ιδιαίτερο τρόπο κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τη Γενοκτονία, μικρόφωνα και κάμερες έκλεισαν συμβολικά και σαν άνοιξαν ακούστηκαν τα απίστευτα.

Τα είπε όλα σε μια φράση ο δήμαρχος Λαρισαίων, «ακούστηκαν περίεργα και  πρωτοφανή πράγματα στην διάρκεια της έντασης της περασμένης Παρασκευής. Κυριάρχησαν τα fake news», για να συνεχίσει μεταφέροντας στο σώμα το «ράδιο αρβύλα» που κυκλοφόρησε στη συνοικία και δυστυχώς υιοθετήθηκε αλόγιστα από ορισμένους, ότι δηλαδή ο δήμαρχος έπαιρνε 10.000 ανά ”κεφάλι” που μεταφερόταν στην Αρωγή!!

Και μη χειρότερα, ενώ λίγο αργότερα ο επικεφαλής της «Λαρισαίων Κοινόν» έπαιρνε… αμπάριζα βάλλοντας κατά αλληλέγγυων, μελών κατάληψης και ΜΚΟ τσουβαλιάζοντας τους πάντες ανεπίτρεπτα και δίχως την προσκόμιση της παραμικρής απόδειξης που να στηρίζει τους ισχυρισμούς του.

Ο κ. Βαιούλης αναφερόταν κάθε τόσο και στον εισαγγελέα και τώρα ίσως χρειαστεί να περάσει την πόρτα του για να αποδείξει αυτά που είπε στη συνεδρίαση, όλα όσα ακούστηκαν από πολλούς περί υποκινητών προκάλεσαν την παρέμβασή του με την Εισαγγελία να διατάσσει έρευνα.

Μένει να δούμε ποιοι θα κληθούν να καταθέσουν και τι θα προκύψει για τα επεισόδια που αναστάτωσαν την πόλη κάνοντάς την πρώτο θέμα στο πανελλήνιο.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ