Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ: ΟΙ 3 ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΑΚΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

Οι Γαλάζιες  Σημαίες για φέτος ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος «Γαλάζιες Σημαίες» στη χώρα μας.

Η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας βραβεύτηκε με τρεις Γαλάζιες Σημαίες, εκ των οποίων και οι τρεις θα κυματίζουν στα παράλια του Δήμου Τεμπών.

Ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης περιχαρής για τη σημαντική αυτή διάκριση επισήμανε: «Σ΄ αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε, από υγειονομικής αλλά και οικονομικής σκοπιάς λόγω της πανδημίας, έρχεται την κατάλληλη στιγμή η σημαντική αυτή διάκριση για να προσθέσει ένα ακόμα συγκριτικό πλεονέκτημα για τα παράλια του Δήμου Τεμπών και κατ΄ επέκταση για όλο το νόμο Λάρισας.

Ως δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή θέσαμε ως προτεραιότητα την οργάνωση της παραλίας του δήμου μας με καθαρισμό της ακτής σε όλο το μήκος της, με πρόσληψη πτυχιούχων ναυαγοσωστών για την ασφάλεια των λουομένων, με προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και τέλος την συνεργασία με όλους τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στις γαλάζιες ακτές μας. Θεωρώ ότι κοινός στόχος της δημοτικής Αρχής και των επαγγελματιών είναι η προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος. Η αφύπνιση και η προσήλωση όλων μας στο στόχο αυτό θα συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.  Εύχομαι  καλή τουριστική  σεζόν και καλή δύναμη σε όλους.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ