Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ  ΕΙΝΑΙ  ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ !!!

Ανακοίνωση του δήμου Αγιάς που υπογράφει ο αντιδήμαρχος Νίκο Ντάγκας

Ο δήμος Αγιάς, μέσω κορωνοϊού, πριν και μετά από ένα ζεστό τριήμερο και ανεπανάληπτο όγκο επισκεπτών στα παράλια, έδρασε  με το ανθρώπινο δυναμικό,  με τον λιγοστό μηχανολογικό εξοπλισμό που διαθέτει για μια τεράστια περιοχή, με αυξημένα δρομολόγια απορριμματοφόρων για αποκομιδή, με την ύπαρξη επόπτη καθαριότητας στην παραλιακή ζώνη

και ολοκλήρωσε τη διαδικασία αποκατάστασης και καθαριότητας των κοινόχρηστων χώρων .

Μια προσπάθεια που έγινε και με την υποστήριξη των επαγγελματιών, οι οποίοι αγωνιωδώς πασχίζουν κάτω από αντίξοες και αβέβαιες συνθήκες να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για μια καθαρή, όμορφη και πολιτισμένη εικόνα για όλους εμάς .

Ξέρουμε πως με τη συμμετοχή όλων μας μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Μπορούμε να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της ζωής μας και να δώσουμε την ομορφιά που όλοι μας την έχουμε ανάγκη!

Δυστυχώς όμως για τις όποιες μεμονωμένες κακές πρακτικές  που υπήρξαν αναγκαστικά ο Δήμος, πέρα και έξω από την λογική και την φιλοσοφία του, αναγκάστηκε να βεβαιώσει πρόστιμα για να διασφαλίσει τις αναγκαίεςυγειονομικέςσυνθήκεςαλλά και ένα περιβάλλον που όλοι αποζητούμε.

Γι αυτό σας παρακαλούμε θερμά,  στους κάδους να εναποτίθενται μόνο  τα οικιακά απορρίμματα και όχι υλικά οικοδομών, έπιπλα, γκαζόν, κλαδιά, στρώματα και άλλα.

Για την οποία υποστήριξη η ενημέρωση χρειαστείτε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ. 2494024510 και 511 στην υπηρεσία καθαριότητας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ