ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πολιτικής  και πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Κιλελέρ (ΚΔΕΚ) Κώστας Χατζηκωνσταντίνου, μετά το πέρας της συνεδρίασης του ΔΣ της επιχείρησης σχετικά με την επανέναρξη των μαθημάτων της Μουσικής Σχολής Νίκαιας και του παραρτήματος Πλατυκάμπου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ύστερα από συνεχή επικοινωνία με το υπουργείο Πολιτισμού, κατά την οποία είχαμε τη δυνατότητα να συνεκτιμήσουμε τα νέα δεδομένα σχετικά με τον κορωνοϊό,  και λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση του με τίτλο «Επανέναρξη και κανόνες λειτουργίας των δομών καλλιτεχνικής εκπαίδευσης» αποφασίσαμε από τη Δευτέρα 25 Μαΐου την επανεκκίνηση των μαθημάτων της Μουσικής Σχολής τα οποία είχαν υποχρεωτικά διακοπεί λόγω των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας.

Τα μαθήματα (ατομικά & ομαδικά ) θα γίνονται σύμφωνα με τις οδηγίες και τους κανόνες υγιεινής που θέτει η  απόφαση του Υπουργείου και αφορούν παιδιά ηλικίας 11 ετών και άνω. Από τα μαθήματα εξαιρούνται και απαγορεύονται  η διδασκαλία και η χρήση πνευστών οργάνων, κρουστών, τυμπάνων, καθώς και η φωνητική διδασκαλία . Για τους μαθητές της σχολής κάτω των 11 χρονών θα αποφασίσουμε εν ευθέτω χρόνο αφού λάβουμε υπόψη την αναμενόμενη έκδοση ειδικής απόφασης από το Υπουργείο.

Να σημειωθεί ότι έγινε ήδη η απολύμανση των χώρων της σχολής με ειδικό αντιβακτηριδιακό υγρό και ότι στο χώρο υπάρχει το απαραίτητο υλικό (μάσκες, γάντια, αλκοολούχα υγρά κ.λπ.) για την προστασία των μαθητών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ