ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΡΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟ

Παντός καιρού οι καλλιτέχνες της Λάρισας και του Τυρνάβου, που παρά τη βροχόπτωση ολοκλήρωσαν με μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Πέμπτης τη δράση αλληλεγγύης συλλογής τροφίμων για τη στήριξη συναδέλφων τους που περνούν δύσκολα λόγω της πανδημίας.

Η διήμερη δράση με τίτλο “Να με προσέχεις μέχρι να σηκωθώ ξανά” πραγματοποιήθηκε σε υπαίθριο στέκι που δημιουργήθηκε για τον σκοπό αυτό στην Τρίγωνη Πλατεία αλλά και στο κινηματοθέατρο “Μαξίμ” στον Τύρναβο με πρωτοβουλία της Πανθεσσαλικής Ένωσης Επαγγελματιών Μουσικών Κέντρων Διασκέδασης, ενώ βρήκε συγκινητική ανταπόκριση από Λαρισαίους και Τυρναβίτες.

Σε ανακοίνωσή τους τα μέλη της Ενωσης με αφορμή την επιτυχή ολοκλήρωση της δράσης αναφέρουν:

“Η στήριξη και η προσφορά σας στην δράση του σωματείου για την συλλογή τροφίμων για οικογένειες μουσικών και τραγουδιστών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, ήταν πέρα από κάθε προσδοκία.Η δράση ξεκίνησε για την στήριξη κάποιων οικογενειών που όμως ο αριθμός τους διπλασιάστηκε μέσα σε λίγες μέρες. Όλοι μαζί τα καταφέραμε!!!!

Τα προϊόντα παραδόθηκαν σε όλες αυτές τις οικογένειες που με συγκίνηση δέχτηκαν την προσφορά μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας πρώτα από όλους, τους συναδέλφους μας που ήρθαν με γεμάτα χέρια και γεμάτη καρδιά, όλους τους φίλους, γνωστούς και αγνώστους που προσέφεραν από το υστέρημα τους.

Επίσης πολύ σημαντική βοήθεια είχαμε από εταιρείες και συλλόγους που αξίζει να αναφέρουμε, ΕΛΒΑΚ Ελλ. Βιομ. Κονσερβοποιίας Α.Ε., Mikel, Del Monte Ελλάς, Μπρεζας Αφοί Ο.Ε, Φιλότης, Τσουμάνης Market, So clean, Ενεργοί Εθελοντές Ελασσόνας, Πίτσα Μάκης, Σούπερ μάρκετ Γκιουλέκας, Θεσσαλικά θέατρο, Ζαχαροπλαστεία Πρώτο, Λαμπρούλης ΑΒΕ, LOLA μπύρες, Χαντζηλιαδης φάρμες, Tirnavos Fruit, Αγραφιώτης κοτόπουλα, εκκλησία Παναγίας Φανερωμένης Τυρνάβου.

Ιδιαίτερο ευχαριστώ στον δήμο Τυρνάβου για την προσφορά του από το κοινωνικό παντοπωλείο όπως επίσης και για την παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου Τυρνάβου για την δράση εκεί αλλά και για την μεταφορά των προϊόντων στην Λάρισα. Επίσης και πολύ σημαντικό ευχαριστούμε τον Δήμο Λαρισαίων για την πολύτιμη προσφορά του για την περαιτέρω βοήθεια των οικογενειών αυτών. Σας ευχαριστούμε”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ