ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ…

Στη Θεσσαλονίκη συναντήθηκαν το περασμένο Σάββατο τρεις “φίλοι από τα παλιά”. Βελόπουλος, Ροντούλης και Μαρκάκης συζήτησαν με μεγάλη εγκαρδιότητα τις πολιτικές εξελίξεις και αποφάσισαν να συντονίσουν στο μέλλον τον πολιτικό τους βηματισμό.

Όπως μαθαίνουμε μάλιστα, ο κ. Ροντούλης αξιοποίησε την ευκαιρία και ζήτησε από τον αρχηγό της Ελληνικής Λύσης να στηρίξει ,σε επίπεδο Βουλής,την μείωση του ΦΠΑ στο κρασί, στο πλαίσιο επαναλειτουργίας των υπηρεσιών εστίασης, και τον αγώνα που δίνουν οι διήμεροι αμβυκούχοι-αμπελοκαλλιεργητές, για να ξανακερδίσουν την ονομασία “τσίπουρο” στο δικό τους προϊόν απόσταξης, πράγμα που θεωρούν άλλωστε αναφαίρετη δική τους πολιτισμική κληρονομιά και ταυτότητα.
Ο κ. Βελόπουλος, όπως λένε οι δύο πρ. βουλευτές, υποσχέθηκε να συνδράμει τον δίκαιο αγώνα των παραγωγών  και έτσι αναμένονται κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις της Ελληνικής Λύσης στα θέματα που ετέθησαν.
Πλην, όμως , των ειδήσεων αυτών , αυτή καθαυτή η συνάντηση πιστεύουμε ότι έχει και μεγάλο  “πολιτικό βάθος” που ενδέχεται να δούμε στο προσεχές χρονικό διάστημα. Αν και επί αυτού ο κ. Ροντούλης συνεχίζει να σιωπά…τουλάχιστον προς το παρόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ