ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ “ΤΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ” ΚΟΝΤΑ ΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Αποφασισμένοι να φέρουν κάτι νέο και διαφορετικό για την απόλαυση του τσίπουρου, της αγαπημένης καθημερινής συνήθειας χιλιάδων Τυρναβιτών και όχι μόνο, είναι οι ιδιοκτήτες του νέου τσιπουράδικου, “Τα ξαδέλφια” που ανοίγει τη Δευτέρα της πόρτες του για τους μερακλήδες από τον Τύρναβο και τη γύρω περιοχή.

Οι ιδιοκτήτες του, νέα άτομα με νέες ιδέες και διάθεση να προσφέρουν ποιοτικά πιάτα και γνήσιο τσίπουρο στους πελάτες τους, ήδη πέρασαν με επιτυχία τις πρώτες εξετάσεις από τις 4 Μαΐου μέχρι σήμερα οπότε και το κατάστημα λειτούργησε σερβίροντας take away και ντελίβερι νόστιμα ποιοτικά φαγητά.

Το τσιπουράδικο  – μαγειρείο “Τα ξαδέλφια”, στήθηκε σε ένα ζεστό σύγχρονο άνετα διαμορφωμένο χώρο στην οδό Κιλελέρ 1 πίσω από την κεντρική πλατεία του Τυρνάβου (πρώην ουζερί Αμερικάνου) και ξεκινά αύριο τη Δευτέρα τη λειτουργία του με όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας που προβλέπονται για την προστασία των πελατών και των εργαζόμενων.

Το ποιοτικό ντόπιο τσίπουρο που προμηθεύονται από επώνυμος τοπικούς παραγωγούς, οι νόστιμοι μεζέδες, το άνετο περιβάλλον, η φιλική διάθεση ιδιοκτητών και εργαζόμενων αποτελούν την εγγύηση για όλους εσάς που θα επιλέξετε “τα ξαδέλφια” για την καθημερινή μεσημεριανή σας απόλαυση.

Παράλληλα συνεχίζεται και η διανομή φαγητών σε πακέτο για όλους όσοι προσέχουν τη διατροφή τους και είναι λάτρεις του καλού φαγητού αφού στο κατάστημα βρίσκουν καθημερινά ποιοτικά, προσεγμένα και νόστιμα πιάτα με απαράμιλλης ποιότητας υλικά και μαγειρεμένα με μεράκι και σύμφωνα με όλους τους κανόνες υγιεινής.

Οι πρώτες ύλες είναι από παραγωγούς του Τυρνάβου, αφού στόχος των υπεύθυνων είναι να χρησιμοποιούνται ποιοτικά προϊόντα ώστε τα προσφερόμενα φαγητά να είναι πλούσια σε γεύση και θρεπτικά συστατικά

Στο ουζερί – μαγειρείο “Τα ξαδέλφια” καθημερινά θα υπάρχουν τέσσερα μαγειρευτά φαγητά, μαζί με τα κλασσικά πιάτα του πλούσιου μενού του καταστήματος που βλέπετε παρακάτω, σαλάτες εποχής και ορεκτικά.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος αναλογιζόμενοι τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, έχουν στήσει το κατάστημα με όλες τις προβλεπόμενες διατάξεις υγιεινής και ασφάλειας και κινούνται στο χώρο παίρνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις ώστε να φτάνουν στο σπίτι σας τα σπίτια με ασφάλεια.

Μαγειρείο “Τα ξαδέλφια” στον Τύρναβο, οδός Κιλελέρ 1, τηλέφωνο για πληροφορίες – παραγγελίες: 6988 580105, facebook: Τα ξαδέλφια.

Από τη Δευτέρα κοντά σας. Υπεύθυνοι καταστήματος Διονύσης Κινόλης – Κώστας Κινόλης.

Δείτε το πλούσιο μενού του καταστήματος:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ