ΧΩΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΔΥΟ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Χωρισμένος στα δύο εμφανίστηκε ο Πολιτισμός στη Λάρισα, αφού δύο διαφορετικές δράσεις βρισκόταν σε εξέλιξη το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο της πόλης.

Με τους μεν να ξεκινούν από το Α’ Αρχαίο Θέατρο και τους δε από την πλατεία Ταχυδρομείου, μάλλον διχάστηκαν και οι Λαρισαίοι, που απορημένοι ρωτούσαν για τις χωριστές κινητοποιήσεις.

Πάντως σε μια συμβολική κίνηση οι καλλιτέχνες της κίνησης Πρωτοβουλία Εργαζομένων στις Τέχνες Λάρισας πέρασαν σε σχηματισμό αλυσίδας ανάμεσα από τη συγκέντρωση των συναδέλφων τους στην πλατεία Ταχυδρομείου, με την ευχή «καλή δύναμη συνάδελφοι» να ακούγεται από όλους.

«Είμαστε ανεξάρτητοι και θυμωμένοι με την απόπειρα διάσπασης», δήλωναν λίγο νωρίτερα οι του Αρχαίου θεάτρου, «άλλο ακτιβισμός άλλο εργαζόμενοι, δεχτήκαμε βουλευτή με την καλλιτεχνική της ιδιότητα στην πρώτη δράση και εκείνη αντέτεινε πως δεν μιλά με το Εργατικό Κέντρο», ξεσπάθωσαν οι της πλατείας Ταχυδρομείου.

Καταγράφηκε ωστόσο, χωριστά μα και πολιτισμένα πάντα οι καλλιτέχνες της πόλης, «μήπως να το ξαναέβλεπαν όμως, δύσκολες οι ώρες για όλους, περισσότερα αυτά που τους ενώνουν από εκείνα που τους χωρίζουν», σχολιάστηκε στην πόλη.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ