SOLAR ENERGY ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ EPSILON

Ασφάλιση οικιακής φωτοβολταϊκής μονάδας

Οικιακή Φωτοβολταϊκή Μονάδα θεωρείται η εγκατάσταση και το σύστημα συσκευών που απαιτείται για την μετατροπή της ηλιακής ενέργειας σε ηλεκτρική ενέργεια συνεχούς τάσης, για την διοχέτευσή της σε δίκτυο ηλεκτροδότησης, της οποίας η ανώτατη ισχύς δεν υπερβαίνει τα 10KW και είναι εγκατεστημένη στην στέγη κατοικίας ή μέσα σε οικόπεδο που βρίσκεται κατοικία και χρησιμοποιείται για την κάλυψη των αναγκών ηλεκτρικής ενέργειας της οικιακής κατανάλωσης ή και για την πώληση τμήματος της παραγόμενης ενέργειας σε δίκτυο ηλεκτροδότησης.

Το πρόγραμμα ασφάλισης απευθύνεται σε:

  • Εταιρίες που ενδιαφέρονται για την μεμονωμένη ασφάλιση των Οικιακών Φωτοβολταϊκών Μονάδων.
  • Ιδιώτες που επιθυμούν να ασφαλίσουν την Οικιακή Φωτοβολταϊκή τους Μονάδας.
  • Δανειολήπτες για την αγορά και εγκατάσταση της Οικιακής Φωτοβολταϊκής τους Μονάδας.

Καλύπτεται η ασφαλισμένη περιουσία σε αξία αντικατάστασης με καινούργια. Ειδικότερα αξία αντικατάστασης θεωρείται για:

  • την Οικιακή Φωτοβολταϊκή Μονάδα το ποσό που απαιτείται για την επισκευή ή και εγκατάσταση μιας καινούργιας, της ίδιας χρήσης και προδιαγραφών/ ποιότητας που θα τοποθετηθεί στον ίδιο χώρο, συμπεριλαμβανομένων όλων των συναφών δαπανών όπως μεταφορά, συναρμολόγηση, εγκατάσταση.
  • ανακατασκευής με καινούργια υλικά ίδιας ποιότητας και προδιαγραφών (για την οικοδομή και τις βελτιώσεις) ή αντικατάστασης με καινούργια (για το περιεχόμενο και τον πάγιο εξοπλισμό).
  • σε περίπτωση ζημιάς η Ασφαλιστική εταιρία αποζημιώνει την επισκευή ή αντικατάσταση της ζημιωθείσας Οικιακής Φωτοβολταϊκής Μονάδας ή τμήματος αυτής με βάση την αξία της πριν την επέλευση της ζημιάς και όχι το σύνολο αυτής.

Επίσης Υπάρχει η δυνατότητα ασφάλισης απώλειας εισοδήματος λόγω διακοπής παροχής ενέργειας από Οικιακής Φωτοβολταϊκή Μονάδα με πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας, με τον οποίο έχει συνάψει σύμβαση διάθεσης ηλεκτρικής ενέργειας έναντι αμοιβής, (€ 500,00, και για ανώτατο χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών).

Καταβάλουμε την αποζημίωση εντός 24 ωρών από την ημερομηνία συμπλήρωσης του φακέλου ζημιάς ανεξάρτητα από το ύψος της αποζημίωσης ενώ παρέχεται στον ασφαλισμένοη δυνατότητα να αποφύγει γραφειοκρατικές διαδικασίες με την κατάθεση της αποζημίωσης μέχρι του ποσού € 3.000,00 απευθείας στον τραπεζικό του λογαριασμό.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ

Πυρκαγιά & κεραυνός, Πυρκαγιά από βραχυκύκλωμα, Έκρηξη από κάθε αιτία, Καπνός, Διασάλευση / διατάραξη δημόσιας τάξης, Κακόβουλες ενέργειες,  Τρομοκρατικές ενέργειες, Φυσικά Φαινόμενα, Κλοπή,  Πτώση αεροσκάφους, Σεισμός , Απώλεια εισοδήματος μηνιαίο επίδομα €500,00 (για ανώτατο χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών) – με ανώτατο όριο €3.000,00

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ

Καθίζηση/ Κατολίσθηση εδάφους (μέχρι την Ασφαλισμένη Αξία που δηλώνεται από τον Ασφαλισμένο).

ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ …………

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα επικοινωνήστε στο 24920.22292 – Εmail:exarhos@i-epsilon.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ