ΘΕΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΛΑΡΙΣΑΙΑ

Προβληματίζει τους γιατρούς το κρούσμα που χαρακτηρίζεται “ορφανό” και εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια προεγχειρητικού ελέγχου – Θετικός βρέθηκε και 23χρονος Ρομά

Προβληματίζει τους αρμόδιους η εμφάνιση «ορφανού» κρούσματος κορωνοιού που εντοπίστηκε στη Λάρισα, ενώ μία ακόμη περίπτωση που αφορά σε νεαρό Ρομά έδωσε θετικό δείγμα, που δεν ανησυχεί τους ειδικούς καθώς προέρχεται από το οικογενειακό περιβάλλον ασθενούς της «Αρωγής».

Σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας συναγερμός σήμανε στα νοσοκομεία της Λάρισας για την περίπτωση γυναίκας μέσης ηλικίας που στο πλαίσιο προεγχειρητικού ελέγχου εντοπίστηκε θετική στον ιό, καθώς η γυναίκα δεν προέρχεται από την περιοχή της Νέας Σμύρνης και θεωρείται «ορφανό» κρούσμα.

Η γυναίκα είναι ασυμπτωματική και βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ θα ξεκινήσει άμεσα ιχνηλάτηση του περιβάλλοντός της.

Εξάλλου 23χρονος Ρομά, ο οποίος παρουσίασε πυρετό και μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, εντοπίστηκε θετικός στον ιό, ενώ ο νεαρός ασθενής αναμένεται να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ