ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ: ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ ΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ο πολυχώρος κοινωνικών εκδηλώσεων Ανδρομέδα είναι ξανά κοντά σας έτοιμος για την πιο σημαντική μέρα της ζωή σας προετοιμασμένος με όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια σας.

Λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Λάρισα, στον Προφήτη Ηλία του Τυρνάβου θα βρείτε την “Ανδρομέδα” ένα σύγχρονο πολυχώρο εκδηλώσεων. Χαρακτηριστικό της περιοχής είναι το έντονο πράσινο και η μαγευτική θέα στο Θεσσαλικό κάμπο που συμβάλλουν σε μία παραμυθένια ατμόσφαιρα.

Διαθέτει εσωτερικό και εξωτερικό χώρο χωρητικότητας 400 και 700 ατόμων αντίστοιχα, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από την υψηλή αισθητική και τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν όλο το χρόνο δεξιώσεις γάμου / βάπτισης και εκδηλώσεις συλλόγων/επιχειρήσεων.

ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΓΑΜΟΣ

Η “Ανδρομέδα” αγκαλιάζοντας κάθε σημαντική σας στιγμή τη μετατρέπει σε κάτι ΜΟΝΑΔΙΚΟ, με φόντο φτιαγμένο από ξύλο, γήινα χρώματα, αποχρώσεις του πράσινου και του καφέ, κρυφούς φωτισμούς και πάνω από όλα την άριστη εξυπηρέτηση.

Η Ανδρομέδα σας προσφέρει τη δυνατότητα να πάρετε μια γεύση από την δεξίωση του γάμου σας πριν τον κάνετε. Μπορείτε, κλείνοντας ραντεβού, να ξεναγηθείτε στους χώρους, να δοκιμάσετε το μενού, το οποίο θα σερβίρεται εκείνη τη στιγμή σε πραγματική δεξίωση και να συζητήσετε κάθε λεπτομέρεια.

Μη διστάσετε να μοιραστείτε με τους υπεύθυνους τις ιδέες σας – Δώστε τέλος στο άγχος! Με μια πληθώρα παροχών «Η Ανδρομέδα» βάζει τη δική της ξεχωριστή σφραγίδα στην οργάνωση και φροντίδα των καλεσμένων σας, έτσι ώστε να είναι όλα όπως πρέπει την ημέρα του γάμου.

ΥΠΕΡΟΧΗ ΒΑΠΤΙΣΗ

Η βάπτιση είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή ενός ζευγαριού και στην «Ανδρομέδα» φροντίζουν να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης & πολυτέλειας.

Με δύο χώρους υψηλής αισθητικής στη διάθεση σας, τον εσωτερικό και τον εξωτερικό, μπορείτε κλείνοντας ραντεβού, να ξεναγηθείτε, να δοκιμάσετε το μενού, το οποίο θα σερβίρεται εκείνη τη στιγμή σε πραγματική δεξίωση και να συζητήσουμε κάθε λεπτομέρεια.

Την ημέρα της δεξίωσης, ο χώρος διαμορφώνεται με τον κατάλληλο στολισμό, θέτοντας ένα παραμυθένιο τοπίο, ενώ όσο οι νέοι γονείς γευματίζουν μπορούν να νοιώθουν πιο άνετα, καθώς υπάρχει ειδική ενασχόληση για τα παιδιά.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οργάνωση δεξίωσης

Στολισμός χώρου

Ελληνική / Μεσογειακή κουζίνα

Κάλυψη ήχου και φωτισμού

Πυροτεχνήματα

Άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό

Επιλογή μενού ή μπουφέ

Bar – Cocktails

Ζωντανή ορχήστρα / επαγγελματίες djs

Άνετο πάρκινγκ – Παρκαδόρος

Για μια αξέχαστη δεξίωση «Ανδρομέδα» στο λόφο του Προφήτη Ηλία στον Τύρναβο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δομίνικου Θεοτοκόπουλου, Τύρναβος, 40100

24920 23835, 6936 793517

andromeda.tirnavos@gmail.com

Τώρα βρείτε την και στο διαδίκτυο στη διεύθυνση: https://www.andromeda-larissa.gr/

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ