ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΣΔΕ

Μπορεί η κυβέρνηση να μιλάει για ψηφιακή επανάσταση στο δημόσιο και για εξυπηρέτηση εξ αποστάσεων μέσω των πληροφοριακών συστημάτων που αναβαθμίζονται, δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις η πραγματικότητα είναι αυτή που τη διαψεύδει αφού τα συστήματα δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες και είτε παρατηρείται μεγάλη καθυστέρηση είτε πέφτουν για ώρες ή μέρες.

Παράδειγμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες ή τα γραφεία που θέλουν να οριστικοποιήσουν τις δηλώσεις ΟΣΔΕ για τη φετινή χρονιά και βρίσκονται μπροστά σε μία τεράστια ταλαιπωρία αφού δεν μπορούν να πιστοποιηθούν μέσω του taxisnet παίρνοντας κωδικούς για να συνεχίσουν τη δήλωση στο πληροφοριακό σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Οπως ανέφεραν στο paidis.com διαμαρτυρόμενοι αγρότες ούτε χθες το πρωί ούτε και σήμερα μπόρεσαν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία, ενώ συνεταιρισμοί και γραφεία που διαχειρίζονται τις δηλώσεις ΟΣΔΕ εκφράζουν φόβους για τεράστιες καθυστερήσεις τις επόμενες ημέρες με δεδομένο ότι το σύστημα κλείνει στις 15 Ιουνίου.

Καλά τα γρήγορα και ακριβά αυτοκίνητα κύριοι της κυβέρνησης αλλά χρειάζονται και τους κατάλληλους δρόμους, για να μην πούμε αυτό που λέει ο λαός για τα μεταξωτά εσώρουχα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ