ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΕ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΚΛΟΠΩΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ

Εντονη ανησυχία και προβληματισμός επικρατεί μεταξύ των κατοίκων του Αμπελώνα και του Αργυροπουλίου οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες γίνονται μάρτυρες αποπειρών κλοπών σε σπίτια στις δύο περιοχές από άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες οι οποίοι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές “χτυπούν” με τον ίδιο τρόπο και πάντα μόλις σουρουπώνει.

Πιο συγκεκριμένα χθες και προχθές άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε ΙΧ επιβατηγό επιχείρησαν να μπουν σε σπίτια στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου αλλά έγιναν αντιληπτοί στη μία περίπτωση από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και στην άλλη από γείτονες και τράπηκαν σε φυγή ενώ όπως οι αυτόπτες μάρτυρες ενημέρωσαν την αστυνομία δεν μπόρεσαν να δουν τα χαρακτηριστικά τους αφού φορούσαν κουκούλες.

Χθες ανάλογες απόπειρες έγιναν και σε δύο σπίτια στο Αργυροπούλι, αλλά και εκεί έγιναν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες και εξαφανίστηκαν πριν κάνουν τις κλοπές.

Κάτοικοι που επικοινώνησαν με το paidis.com επισημαίνουν ότι εξαιτίας των συνεχών κρουσμάτων νιώθουν ανασφάλεια και υποστηρίζουν ότι θα πρέπει και ο δήμος να ζητήσει ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος Τυρνάβου σε προσωπικό και μέσα ώστε να υπάρξει καλύτερη αστυνόμευση στην περιοχή, αν και όπως σημειώνουν όσες φορές κλήθηκαν οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο.

Παράλληλα δεν κρύβουν και το παράπονό τους για το γεγονός ότι κάποιοι δράστες κλοπών ενώ έχουν συλληφθεί και ομολογήσει τις πράξεις τους δεν οδηγούνται στη φυλακή αλλά μένουν ελεύθεροι και συνεχίζουν τη δράση τους.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ