ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΔΗΜΑΚΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Δικαιώθηκε ο αγώνας του Βασίλη Δημάκη καθώς έγινε δεκτό από την επιτροπή Μεταγωγών το αίτημά του να μεταφερθεί στην δικαστική φυλακή Κορυδαλλού Ι, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο στην ΕΡΤ η Σοφία Νικολάου.

Συγκεκριμένα μιλώντας στη ΕΡΤ για την υπόθεση, η γραμματέας αντεγκληματικής πολιτικής δήλωσε ότι:

«Έγινε δεκτό το αίτημα του να μετακινηθεί στην Δικαστική Φυλακή Κορυδαλλού Ι αναμένουμε την διεκπεραίωση της και την τελική υπογραφή από μένα προκειμένου να μεταφερθεί εκεί. Δεν θέλουμε να εκδικηθούμε τον Βασίλη Δημάκη. Θέλαμε να μετακινηθεί για λόγους ασφαλείας ούτε του απαγόρεψαμε την πρόσβασή του στην εκπαίδευση».

«Να συμπληρώσω ότι στον Κορυδαλλό ΙΙ δεν πήγε τιμωρητικά πήγε γιατί έπρεπε να είναι σε καραντίνα 14 μέρες όπως λένε τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Αφού παρήλθε το 14ημερο συνήλθε η Επιτροπή Μεταγωγών και έγινε δεκτό το αίτημά του» συμπλήρωσε η Σοφία Νικολάου μιλώντας στην ΕΡΤ.

Νωρίτερα σήμερα, μέσω νέας ανακοίνωσης που εξέδωσε ο συνήγορος του απεργού πείνας και δίψας, 40χρονου Βασίλη Δημάκη, αναφέρει ότι ο κρατούμενος φοιτητής πρόκειται να κινηθεί ποινικά και αστικά σε βάρος όσων συνέταξαν το Δελτίο τύπου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ