ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ούτε και χθες κατάφερε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΜΕ Λάρισας να εκλέξει πρόεδρο και μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συνέβησαν απίστευτα πράγματα με δεδομένο ότι ο υποψήφιος της ΔΑΚΕ Αθ. Φούντας ψηφίστηκε από μέλος άλλης παράταξης και δεν ψηφίστηκε από μέλος της παράταξής του.

Πιο συγκεκριμένα στη χθεσινή συνεδρίαση υπήρξαν και πάλι 3 υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου, από τη ΔΑΚΕ, τις ΣΥΝΕΚ και την Αγωνιστική Παρέμβαση.

Ο υποψήφιος της ΔΑΚΕ πήρε 4 ψήφους (υπερψηφίστηκε από τους 3 εκ των τεσσάρων της ΔΑΚΕ, αφού η κ. Πατσή και σε αυτή τη συνεδρίαση εμμένοντας στις θέσεις που εξέφρασε ψήφισε λευκό, αλλά και από την εκπρόσωπο της ΠΕΚ). Οι υποψήφιοι των ΣΥΝΕΚ και της Παρέμβασης πήραν τις 2 ψήφους των μελών των παρατάξεών τους ο καθένας.

Μετά και από αυτή την ψηφοφορία το δ.σ. παραμένει ακέφαλο με τον κ. Φούντα να είναι προεδρεύων.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ

Και σαν να μην έφταναν οι διαφοροποιήσεις στο θέμα του προεδρείου ήλθε και η συζήτηση του θέματος της αναζήτησης ή μη στοιχείων  για τον αριθμό των απεργών ανά σχολείο που απασχόλησε για ώρα τη χθεσινή συνεδρίαση με το δ.σ. να καταλήγει τελικά κατά πλειοψηφία σε απόφαση να ζητά σε κάθε απεργία ή στάση στοιχεία από τη διεύθυνση β/βαθμιας.

Υπέρ της πρότασης που κατατέθηκε από την Αγωνιστική Παρέμβαση ψήφισαν οι 2 σύμβουλοι της Παρέμβασης, οι 3 από τους 4 σύμβουλους της ΔΑΚΕ και διαφώνησαν οι 2 σύμβουλοι των ΣΥΝΕΚ, η σύμβουλος της ΠΕΚ και η προερχόμενη από τη ΔΑΚΕ κ. Πατσή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ