ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ

Δήλωση της Στ. Μπίζιου με αφορμή την παράταση στην καταβολή της εισφοράς ΕΛΓΑ 2019 μέχρι 30 Σεπτεμβρίου

«Ο αγροτικός τομέας είναι προτεραιότητα μας και το αποδεικνύουμε σε κάθε ευκαιρία. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με σχέδιο και στοχευμένες παρεμβάσεις στέκονται στο πλευρό των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα της χώρας, υλοποιώντας τη βασική μας στόχευση που δεν είναι άλλη από ένα τομέα – πρωταγωνιστή  στη χώρα».

Με τα παραπάνω λόγια η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κ. Στέλλα Μπίζιου σχολίασε την απόφαση της διοίκησης του ΕΛΓΑ, με την οποία δίνεται τρεις μήνες παράταση στην προθεσμία αποπληρωμής της καταβολής ειδικής εισφοράς για το έτος 2019, δηλαδή από την 1η Ιουνίου 2020 στις 30 Σεπτεμβρίου 2020.

«Δίνουμε χρόνο στους Έλληνες παραγωγούς να τακτοποιήσουν τις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις. Συγχρόνως παραμένουν ασφαλιστικά ενήμεροι ώστε να μην εμποδίζονται στην είσπραξη των αποζημιώσεων του 2019», σημείωσε η κ. Μπίζιου, συμπληρώνοντας πως «μετά την επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας από την Ελληνική κυβέρνηση, η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους μαζί, έτοιμους να πάμε την Ελλάδα ένα βήμα πιο μπροστά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ