ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Β/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ

Διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η υπόθεση της ποινής που επέβαλε ο προϊστάμενος β/βαθμιας εκπαίδευσης Λάρισας σε εκπαιδευτικό επειδή άσκησε δημόσια κριτική σε ενέργειες της υπηρεσίας, για την οποία είχε γράψει σχετικά το paidis.com, αφού η βουλευτής του ΜΕΡΑ 25 Σοφία Σακοράφα κατέθεσε στις 22 Μαΐου αναφορά προς την υπουργό Παιδείας, κάνοντας λόγο για “διαμαρτυρία του εκπαιδευτικού σχετικά με την κατάχρησης εξουσίας και μη νόμιμης πειθαρχικής διαδικασίας σε βάρος του και κατάχρηση εξουσίας των αρμοδίων οργάνων”.

“Σας καλώ να λάβετε γνώση και να μας ενημερώσετε για τις σχετικές ενέργειες διερεύνησης και αποκατάστασης στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας” σημειώνει στην αναφορά της προς την υπουργό Ν. Κεραμέως η κ. Σακοράφα.

Δείτε ΕΔΩ την αναφορά που κατέθεσε η κ. Σακοράφα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες προς το παρόν πληροφορίες ο τιμωρημένος εκπαιδευτικός κλήθηκε να πάρει πίσω τα χρήματα της ποινής, όμως αρνήθηκε επειδή δεν επιστράφηκαν από τον ίδιο κωδικό στον οποίο είχαν αυτά κατατεθεί σε υλοποίηση της ποινής που του επιβλήθηκε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ