ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο Γ.Σ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο γιορτάζει και επίσημα ο Γ.Σ Τυρνάβου μετά την επικύρωση της βαθμολογίας από την ΕΣΚΑΘ, ενώ σε ανακοίνωση του σωματείου αναφέρονται τα εξής:

“Επίσημα πλέον , καθώς η ΕΣΚΑΘ επικύρωσε σήμερα τις βαθμολογίες όλων των κατηγοριών.

Έτσι λοιπόν η ομάδα μας είναι και τυπικά πρωταθλήτρια της Β ΕΣΚΑΘ στον πρώτο όμιλο για την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020!!!

Ύστερα από μία περίεργη , αλλά ταυτόχρονα  φανταστική σεζόν, ο Γ.Σ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ  πήρε αυτό που βάσει εικόνας και αγωνιστικής συνέπειας  δικαιούτο!!!

Το τρόπαιο του πρωταθλητή!!!

Στο σημείο αυτό οι παίκτες οι προπονητές και η διοίκηση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλο το φίλαθλο κοινό του Τυρνάβου που όλη τη χρονιά ήταν δίπλα μας.

Επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μας που ενίσχυσαν οικονομικά την ομάδα μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στον έντυπο τύπο , σε όλα τα τοπικά σάιτ αλλά και του νομού μας γενικότερα για την προβολή της ομάδας μας.

Σήμερα η πόλη μας γιορτάζει καθώς ο ιστορικός Γυμναστικός έκανε το πρώτο βήμα…

Από αύριο σηκώνουμε τα μανίκια και ξεκινάμε τις διαδικασίες αυτές που θα μας επιτρέψουν να αγωνιστούμε στην επόμενη  κατηγορία τη νέα αγωνιστική περίοδο με στόχο τον πρωταθλητισμό!!! Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.

Ο Πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ

Ευαγγέλου Ιωάννης”.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια πανάξια διάκριση, με την ομάδα να κατακτά το πρωτάθλημα και μαθηματικά πριν τη διακοπή του, σε μια πορεία που αναγνωρίστηκε από όλους τους αντιπάλους και χαροποίησε τους φιλάθλους όχι μόνο για τις νίκες μα και για την αγωνιστική και διοικητική εικόνα του τμήματος.

Θερμά συγχαρητήρια και από το paidis.com για μια εξαιρετική προσπάθεια που δείχνει πως θα έχει και συνέχεια, με το ιστορικό σωματείο να διαμηνύει πως επέστρεψε για τα καλά και κοιτά ψηλότερα.

Ε.Π.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com