ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας σας ενημερώνει, οτι από τη Τρίτη 2 Ιουνίου και πλέον κάθε Τρίτη, τα γραφεία μας θα είναι ανοικτά από τις 19:00  έως τις 22:00, για τα μέλη της, αλλά και για όλους αυτούς που θέλουν να γνωρίσουν από κοντά το ενδιαφέρον αυτό χόμπι.
Σε ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρονται τα εξής:

“Οι συναντήσεις θα γίνονται με γνώμονα τις οδηγίες του ΕΟΔΥ όπως έχουν ανακοινωθεί, δηλαδή ένα άτομο ανά 10 τ.μ., μόνιμα αεριζόμενοι χώροι, χρήση απολυμαντικών και αντισηπτικών κλπ.

Η υπευθυνότητα που δείξαμε όλοι μας κατά τη διάρκεια της πρωτόγνωρης αυτής κρίσης, θα πρέπει να συνεχιστεί από όλους μέχρι να κατορθώσουμε να επανέλθουμε στο 100% της κανονικότητας μας.
Κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων, η Ένωση δεν σταμάτησε να παρέχει δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα στα εγγεγραμένα μέλη της τα οποία θα δώσουν πολύ σύντομα εξετάσεις για την απόκτηση του πτυχίου ραδιοερασιτέχνη. Τα μαθήματα θα συνεχιστούν όπως κάθε Πέμπτη 19:00 έως 21:00,  στα γραφεία της Ένωσης πλέον.
Υπενθυμίζουμε σε όλους όσους δεν έχουν τακτοποιήσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις, αλλά και αυτούς που θέλουν να εγγραφούν στον σύλλογό μας, οτι θα είμαστε εκεί τις προαναφερθείσες ημερομηνίες και ώρες”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ