ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙΟΥ

Τριήμερη αναστολή λειτουργίας και δειγματοληπτικούς ελέγχους για νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία της Νέας Σμύρνης, της Χάλκης και του Ομορφοχωρίου ανακοίνωσε η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας Σοφία Παπαδοπούλου σημειώνοντας τα εξής:

«Η επανέναρξη της λειτουργίας των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι ένα μεγάλο στοίχημα που οφείλει να κερδίσει η εκπαιδευτική κοινότητα.

Όλοι εμείς που από τις θέσεις ευθύνης εργαζόμαστε για το σκοπό αυτό φροντίζουμε ώστε αυτό να γίνει με τον πιο ασφαλή τρόπο, αξιοποιώντας όλα τα όπλα που μπορούμε να διαθέτουμε.

Για το λόγο αυτό ενώ καλωσορίζουμε και πάλι τους μαθητές μας στα σχολεία τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020, εισηγηθήκαμε ειδικά για τα

2ο και 31ο Ν/γειο και 11ο Δ.Σ. και 33ο Δ.Σ. στην περιοχή της Νέας Σμύρνης του Δήμου Λαρισαίων

και Ν/γειο &  Δ.Σ. Ομορφοχωρίου και Ν/γειο & Δ.Σ. Χάλκης του Δήμου Κιλελέρ,

την αναστολή της λειτουργίας τους από 01.06.2020 έως και 03.06.2020, ώστε να προηγηθούν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι.

Ειδικότερα, συνεργεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του ΕΟΔΥ, της Πολιτικής Προστασίας, της 5ης ΥΠΕ, του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και του Δήμου Λαρισαίων θα πραγματοποιήσουν δειγματοληψίες τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020 στις παραπάνω σχολικές μονάδες, σύμφωνα με απόφαση των οικείων Δημοτικών Αρχών.

Καλούμε τους μαθητές των παραπάνω σχολείων να προσέλθουν στις σχολικές τους μονάδες, τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020 για έλεγχο, καθώς ο έλεγχος αυτός θεωρείται απαραίτητη προϋπόθεση για τη συνέχιση της φοίτησης.

Οι Δημοτικές Αρχές του ν. Λάρισας, αναλαμβάνοντας δράση, όπως κλήθηκαν, για την αντιμετώπιση των νέων δεδομένων που προέκυψαν στη ζωή μας το τελευταίο διάστημα, μερίμνησαν για την καθαριότητα των σχολικών μονάδων και την προμήθεια των απαραίτητων αντισηπτικών.

Με αισιοδοξία καλωσορίζουμε και πάλι στα σχολεία μας, σε μια νέα έναρξη σχολικής χρονιάς, εκπαιδευτικούς και μαθητές».

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com