ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ

Με μια συγκινητική ανακοίνωση στην προσωπική του σελίδα στο fb ο καθηγητής και γνωστός προπονητής βόλεϊ Γιώργος Κουκούλης από τον Αμπελώνα γνωστοποιεί την απόφασή του να βάλει τέλος στη σπουδαία καριέρα του ως προπονητής.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

“Ήρθε η ώρα για να πούμε αντίο
Ενας κύκλος 34 χρόνων προπονητικής δουλειάς κλείνει σε μια εποχή δύσκολη για το βόλεϊ. Δύσκολη η απόφαση. Τριάντα τέσσερα χρόνια στον χώρο της προπονητικής έδωσα την ψυχή μου για την επίτευξη των στόχων των ομάδων που υπηρέτησα. Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής Αγοριών Αττικής, Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου, Εκπολιτιστικός Αθλητικός Όμιλος Σπάτων, Αθλητική Ένωση Αγίας Παρασκευής, Γυμναστικός Σύλλογος Κερατέας, Φιλαθλητικος Σύλλογος Αμπελώνα , Γυμναστικός Σύλλογος Τυρνάβου, Φιλαθλητικος Λαρισαϊκός Σύλλογος , Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής Κεντρικής Ελλάδας, Αθλητικός Όμιλος Σουφλαρίων.
Πετύχαμε πολλά , θα μπορούσαμε περισσότερα. Πολλές οι αναμνήσεις . Ωραίες στιγμές αλλά και δύσκολες. Στιγμές χαράς και εντάσεων. Στιγμές που συμβαίνουν σε κάθε αθλητική οικογένεια..
Το βόλεϊ αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου που θα το θυμάμαι πάντα με πολύ αγάπη.
Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές για την συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Σίγουρα σ’ αυτή τη προσπάθεια έκανα λάθη , πιθανών να αδίκησα άθελά μου κάποιες και κάποιους Να είναι όλες και όλοι σίγουροι ότι όλα γίναν στην προσπάθεια για την επιτυχία του κάθε συλλόγου .
Επίσης να ευχαριστήσω τις Διοικήσεις των συλλόγων για την εμπιστοσύνη και την συμπαράσταση τους όλα αυτά τα χρόνια.
Να ευχαριστήσω τους γονείς των αθλητριών και αθλητών για την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη.
Θέλω να ελπίζω ότι στάθηκα αντάξιος της εμπιστοσύνης τους.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους προπονητές για τη συνεργασία .
Εύχομαι στο βόλεϊ να ξεπεράσει τις δυσκολίες και συνεχίσει την πολύ σπουδαία δραστηριότητα και να έχει περισσότερες επιτυχίες.
Ένα είναι σίγουρο ότι θα είμαι πάντα κοντά με την ιδιότητα πλέον του θεατή
Καλή επιτυχία σε όλους στη νέα δύσκολη πραγματικότητα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ