Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ

Με τον δήμαρχο Ν. Γάτσα συναντήθηκε η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ευ. Λιακούλη

Επίσκεψη στο Δήμο Ελασσόνας και συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο κ Νίκο Γάτσα και τα μέλη της δημοτικής αρχής Αντιδήμαρχο Γιάννη Νάνο και Κώστα Πασχόπουλο, πραγματοποίησε η βουλευτής Λάρισας του Κινήματος Αλλαγής Ευαγγελία Λιακούλη, προκειμένου να πληροφορηθεί τα τρέχοντα ζητήματα της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος Ελασσόνας αναφέρθηκε στα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος, τόσο στην πόλη όσο και στα δημοτικά διαμερίσματα, επισημαίνοντας ότι η καθυστέρηση των προγραμμάτων κοινωνικής ωφέλειας και η ανεπάρκεια προσωπικού σε βασικούς τομείς παροχής δημοτικών υπηρεσιών, δυσκολεύουν σημαντικά το έργο τους και δημιουργούν διαρκώς προβλήματα.

Αναφερόμενος επιπλέον στα θέματα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, επεσήμανε τη συμβολή της δημοτικής αρχής στην ποιοτική καθημερινότητα των πολιτών, στη γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, αλλά και στη στήριξη των επαγγελματιών , αγροτών και κτηνοτρόφων, τόσο σε επίπεδο διεκδίκησης, όσο και σε επίπεδο κάθε δυνατής παροχής, προκειμένου να επανέλθουν στην ομαλότητα της δραστηριότητάς τους, μετά το βαρύ πλήγμα του κορωνοϊού, ενώ αναφέρθηκε διεξοδικά στα μέτρα που έλαβε ο δήμος για να ανακουφίσει τους δημότες του, μειώνοντας σημαντικά τα τέλη .

Από την πλευρά της η βουλευτής Ευαγγελία Λιακούλη, δήλωσε :

«Σήμερα ήρθα να συγχαρώ προσωπικά το Δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα, τους συνεργάτες του, αλλά και το δημοτικό συμβούλιο που πρωτοστάτησαν στη λήψη κοινωνικών μέτρων ανακούφισης των πολιτών από την πανδημία. Είναι ένας δήμος –πρότυπο, που μείωσε τα τέλη και δημιούργησε αίσθημα ασφάλειας στην τοπική κοινότητα, αποδεικνύοντας ότι πιστεύει στις πολιτικές της κοινωνικής συνοχής. Ανταλλάξαμε απόψεις με τη δημοτική αρχή και ζήτησα από τον δήμαρχο, να πραγματοποιήσουμε μια σύσκεψη εργασίας με τη συμμετοχή όλων των παρατάξεων και των εκπροσώπων φορέων της Ελασσόνας, ώστε να συζητήσουμε τους προβληματισμούς μας και τις σκέψεις μας για την περιοχή. Η Ελασσόνα έχει απίστευτη δύναμη ανάπτυξης, με ποιοτικά προϊόντα, τεράστιο πεδίο αγροτουριστικής δράσης, που μπορούν να εκτοξευθούν στην κορυφή, με την  έξυπνη ανάδειξη του παγκόσμια γνωστού Ολύμπου μας. Είναι η ώρα των πρωτοβουλιών…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ