ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Συνάντηση με εκπροσώπους αθλητικών σωματείων της Ελασσόνας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Μαΐου 2020 με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν τη χρήση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ο κ. Γάτσας ευχαρίστησε τους εκπροσώπους για τη συμμετοχή τους και δήλωσε ότι η συνεργασία του Δήμου με τα σωματεία είναι διαρκής και σταθερή, καθώς ο δήμος βρίσκεται αρωγός σε κάθε διοργάνωση και υποστηρίζει τους συλλόγους με την παραχώρηση, τη συντήρηση και την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην διακοπή της αθλητικής δραστηριότητας και την ανάγκη να υποστηριχθούν περαιτέρω τα σωματεία, προκειμένου να διατηρήσουν και να αυξήσουν τους αθλούμενους – μέλη τους.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΠ κ. Ελ. Ταζέ, η πρόεδρος του Γ.Σ.Ε.Ε. κ. Α. Πνάκα, ο πρόεδρος του Π.Ο.Ε. κ. Α. Χατζηβασίλης, ο πρόεδρος της ΑΠΟΕΛ κ. Δ. Δριστέλλας και από το Σύλλογο Αντισφαίρισης Ελασσόνας οι κ.κ. Α. Πετλιάκοβα και Α. Σανίδας.

Οι εκπρόσωποι των συλλόγων κατέθεσαν προτάσεις και προβληματισμούς για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων λόγω των απαιτήσεων των διοργανώσεων, τα ωράρια λειτουργίας των γηπέδων λόγω του αριθμού των αθλητών που προπονούνται και τη διευκόλυνση αθλητών που διαμένουν σε κοινότητες του Δήμου.

Κλείνοντας τη συζήτηση ο Δήμαρχος Ελασσόνας επανέλαβε την ανάγκη να τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής στις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, ζήτησε τη συνεργασία των συλλόγων για την καλύτερη οργάνωση των ωραρίων λειτουργίας τους και υποσχέθηκε μεγαλύτερη βοήθεια, προκειμένου τα σωματεία να επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς, να διατηρήσουν το υψηλό επίπεδο προπονήσεων και να συνεχίσουν να προάγουν τον αθλητισμό στο δήμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ