ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ…

Αίσθηση και ποικίλα σχόλια εξακολουθεί να προκαλεί ρεπορτάζ του paidis.com σχετικά με ταμπέλα που αναρτήθηκε στην είσοδο πολυκατοικίας της Λάρισας, η οποία απαγόρευε την είσοδο και παραμονή των ζώων στον χώρο, ενώ μετά και την κινητοποίηση του Συλλόγου Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας «Ελεύθερος» αλλά και τις απαραίτητες διευκρινίσεις που δόθηκαν από τη διαχειρίστρια εταιρία η ταμπέλα «αποκαθηλώθηκε», με τους φιλόζωους να δικαιώνονται απόλυτα ως προς το «αστήριχτο» του περιεχομένου της.

Το ποιος ανακίνησε το θέμα σαφώς και ελάχιστη αξία έχει μπρος στην ουσία του πράγματος, καθώς το ζητούμενο ήταν να δοθεί τέλος στην αυθαιρεσία, σε μια πολυκατοικία που ούτως ή άλλως ένοικοί της διατηρούν νομίμως ζωάκια στα διαμερίσματά τους.

Το paidis.com σεβόμενο τις προσπάθειες όλων στέκεται στην ουσία και τον κοινό αγώνα για την προστασία των τετράποδων φίλων μας, τα υπόλοιπα προφανώς και περιττεύουν! Η σελίδα βρίσκεται πάντα στη διάθεση των αναγνωστών της με στόχο την ανάδειξη θεμάτων (κάτι που συνέβη και στη συγκεκριμένη περίπτωση), ενώ τα κακώς κείμενα επισημαίνονται για να διορθωθούν, πάντα στο πλαίσιο της δεοντολογίας και του δημοσιογραφικό ελέγχου.

Τα ποιος πρώτος και ποιος δεύτερος δεν μας αφορούν. Αυτά και δεν θα επανέλθουμε. Κρίμα να χαθεί το δάσος κοιτώντας το δέντρο…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ