ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡ. ΜΑΜΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Τους πραγματικούς λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να παραιτηθεί από τη θέση του αντιδημάρχου Πρωτογενούς Τομέα του δήμου Τυρνάβου εξηγεί σε νέα του επιστολή ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος Χρίστος Μάμμος, ο οποίος είναι αλήθεια ότι είχε πολλές φορές σκεφτεί τους τελευταίους μήνες να παραιτηθεί από τη θέση του.

Στη δεύτερη αυτή επιστολή που αποτελεί και ένα ευχαριστήριο προς όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκε αλλά και προς τους συνδημότες του ο κ. Μάμμος, που υπενθυμίζει ότι ουσιαστικά ήταν άμισθος αντιδήμαρχος αναφέρει:

Μετά από ένα χρόνο βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να παραιτηθώ από τα καθήκοντα του αντιδημάρχου του δήμου Τυρνάβου.

Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα όλους τους πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους. Επίσης ευχαριστώ τους εργαζόμενους του δήμου τόσο στον διοικητικό τομέα όσο και στον τεχνικό για την άριστη συνεργασία που είχαμε. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για την στήριξη και υπομονή που επέδειξαν όλο αυτό το διάστημα.

Η αξιοπρέπεια, η εντιμότητα και η προκοπή είναι κάποια από τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν και τα ακολουθώ από μικρό παιδί.

Λυπάμαι που μετά από αμέτρητες οχλήσεις για διάφορα θέματα (είτε ασήμαντα είτε σημαντικά) που αφορούν την πόλη του Αμπελώνα και την ευρύτερη περιοχή του πρώην δήμου Αμπελώνα τόσο στον κύριο δήμαρχο όσο και στους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής αρχής δεν στάθηκε δυνατό να επιλυθούν πολλά από αυτά.

Συνεπώς δεν μπορώ να αποτελώ μέλος μιας ομάδας από την οποία ο κόσμος που με στήριξε περίμενε να γίνουν τουλάχιστον τα αυτονόητα για τον τόπο μας.

Τέλος θέλω να επισημάνω ότι η εμπλοκή μου με τα κοινά είχε αφετηρία την προσφορά για την πόλη που ζω εγώ και τα παιδιά μου όπως και των χιλιάδων άλλων Αμπελωνιτών”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ