ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΥΨΗΛΑ ΣΤΑΝΤΑΡΝΤΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟ Κ.Δ.Α.Π. “B&BEE” ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Το σύγχρονο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών επανεκκίνησε τη λειτουργία του στον Τύρναβο, προσφέροντας αναβαθμισμένες και με υψηλά στάνταρντς ασφάλειας υπηρεσίες σε παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών.

Οι ιδιοκτήτριες του κέντρου Ελένη Μπαλογιάνη και Αποστολία Μπαντραλέξη ακολουθώντας τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα ασφάλειας αλλά και όλες τις σύγχρονες προτάσεις, εγγυούνται ότι τα παιδιά που θα φιλοξενούνται θα περνούν ευχάριστα και δημιουργικά τις ώρες τους, αξιοποιώντας τον ελεύθερο χρόνο τους με πολλές οργανωμένες δραστηριότητες.

Στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών “B and BEE” τα παιδιά ασχολούνται με χειροτεχνίες και κατασκευές, με επιτραπέζια παιχνίδια, με εικαστικές δραστηριότητας και οικοτεχνίες.

Παράλληλα στο χώρο διοργανώνονται αθλοπαιδιές και προγράμματα γυμναστικής, μουσικοκινητικές δραστηριότητες, χορός, κουκλοθέατρο, θεατρικό παιχνίδι, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για cinema time.

Στο χώρο γίνονται μαθήματα ρομποτικής και υπολογιστών, μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, κηπουρικής και ανθοκομίας αλλά και περιβαλλοντικής αγωγής.

Εν τω μεταξύ οι υπεύθυνες του ΚΔΑΠ ετοιμάζονται και για τις εγγραφές της νέας χρονιάς που θα γίνουν μέσα στον Ιούνιο σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν άμεσα από την πολιτεία/

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών “B and Bee” βρίσκεται στο κέντρο του Τυρνάβου στην οδό Κιλελέρ 23 δίπλα στα ΕΛΤΑ προσφέροντας τη δυνατότητα για άνετο πάρκινγκ για τους γονείς και λειτουργεί καθημερινά από τις 1.30 μ.μ. έως τις 9.30 μ.μ. σε δύο 4ωρες βάρδιες.

Για περισσότερες πληροφορίες στο χώρο και στα τηλέφωνα 24920 22123 και 6974 793679.

Επισκεφθείτε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών “B and BEE”  για να δείτε από κοντά τον υπερσύγχρονο και πανέμορφο χώρο του Κέντρου ώστε να μπορέσετε να χαρίσετε στα παιδιά σας αξέχαστες στιγμές δημιουργικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου τους.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com