ΣΚΕΨΕΙΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜ ΠΑΖΑΡ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Συνάντηση με εκπροσώπους μικροπωλητών των εμποροπανηγύρεων είχε σήμερα το μεσημέρι ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας, ο οποίος συζήτησε το αίτημά τους να πραγματοποιηθεί και φέτος στον Τύρναβο το γνωστό κουμ παζάρ που κάθε χρόνο ξεκινά στις 5 Μαΐου και φέτος δεν πραγματοποιήθηκε μέχρι τώρα εξαιτίας των μέτρων ασφαλείας για τον κορωνοϊό.

Με δεδομένο ότι το υπουργείο Ανάπτυξης άναψε το “πράσινο” φως για τη διοργάνωση των εμποροπανηγύρεων από τον Ιούνιο οι μικροπωλητές ζήτησαν από τον κ. Κόκουρα να δει θετικά το αίτημά τους για πραγματοποίηση του κουμ παζάρ στον Τύρναβο.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος που τόνισε ότι δεν είναι αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ξεκαθάρισε ότι το παζάρι θα γίνει μόνο όταν εξασφαλιστεί ότι θα υπάρξει προσέλευση μικροπωλητών ώστε να μην υπάρξει οικονομική ζημιά για το δήμο και ζήτησε από τους μικροπωλητές να φέρουν στο δήμο λίστα με τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν συναδέλφους τους.

Παράλληλα εξήγησε ότι θα φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο με όλα τα δεδομένα ώστε να υπάρξει απόφαση του συλλογικού οργάνου.

Με δεδομένες και τις σημερινές συζητήσεις αν το παζάρι πραγματοποιηθεί φέτος αυτό αναμένεται να γίνει στα τέλη Ιουλίου ή στις πρώτες ημέρες του Αυγούστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ