ΓΙΑ ΚΕΜΠΑΠ ΚΑΙ ΨΗΤΟ ΑΡΝΙ ΤΑΒΕΡΝΑ “ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ” ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Η καραντίνα έφυγε δίνοντας σιγά – σιγά τη θέση της στην κανονικότητα και μαζί σε παλιές αγαπημένες συνήθειες με νέους όμως κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Σε αυτή τη γραμμή η ταβέρνα – ουζερί “Η Σαντορίνη” στον Αμπελώνα, σε μια προσπάθεια να καλύψει όσο το δυνατόν καλύτερα τις απαιτήσεις της πελατείας της, κάθε Παρασκευή – Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι, σερβίρει κεμπάπ (κοτόπουλο, χοιρινό και πρόβειο) και ειδικά τα Σάββατα και αρνί στη σούβλα.

Γνωστή για την ποιότητα όλων των πιάτων της που προετοιμάζονται με μεράκι και με τις πλέον αυστηρές συνθήκες υγιεινής, η “Σαντορίνη” ετοιμάζει με το ίδιο μεράκι για σας και τα κρέατα στη σούβλα, με αυστηρά επιλεγμένη πρώτη ύλη.

Η ταβέρνα – ουζερί “Σαντορίνη” στον Αμπελώνα με όλα τα γνωστά της πιάτα κρεατικών και ψαρικών της ώρας, με μαγειρευτά, με χειροποίητες σαλάτες αλοιφές και εποχής, με ποιοτικό κρασί και τσίπουρο τώρα και με κεμπάπ και ψητό αρνί, μπορεί να γίνει ο αγαπημένος σας προορισμός για τις εξόδους σας.

Ταβέρνα – ουζερί “Η Σαντορίνη” πίσω από την κεντρική πλατεία του Αμπελώνα. Σας περιμένει μεσημέρι και βράδυ καθημερινά. Και μόνο για τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος το κατάστημα θα είναι ανοικτό το μεσημέρι. Πληροφορίες – ρεζερβέ στο τηλ. 24920 32505.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ