ΛΑΡΙΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ: ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΖΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ…

Ανακοίνωση της παράταξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δ.σ. του δήμου Λαρισαίων

Μετά από καταγγελίες που έφτασαν στη δημοτική μας παράταξη  οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Λάρισα Μπροστά» κ. Κων/νος  Αργυρόπουλος, τομεάρχης Καθημερινότητας και κ. Αχιλλέας Σταυροθεόδωρος ,υπεύθυνος δημοτικών ενοτήτων Κοιλάδας σε  συνεννόηση με την επικεφαλής της παράταξης κ. Ρένα Καραλαριώτου, βρέθηκαν στην Κοινότητα Αμυγδαλέας του Δ. Λαρισαίων όπου και πραγματοποίησαν αυτοψία συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της Αμυγδαλέας κ. Μητράκα Γεώργιο.

Ο Προέδρος και οι κάτοικοι της περιοχής   υπέδειξαν στους δημοτικούς συμβούλους ,  προβλήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης : Συντήρηση και διάνοιξη αγροτικών οδών  ,συντήρηση και  ασφαλτόστρωση σε οδούς εντός του οικισμού , κοπή χόρτων στις πλατείες, στο γήπεδο και στους κοινόχρηστους χώρους του χωριού , σπασμένες βρύσες, μπάζα στις πλατείες ,  εγκαταλελειμμένα αγροτικά Μηχανήματα στην είσοδο του χωριού με κίνδυνο ατυχήματος, ηλεκτροδότηση της εκκλησίας των Αγ. Αναργύρων που λειτουργεί με γεννήτρια ,διάνοιξη του δρόμου σύνδεσης με την Μάνδρα Λάρισας ενώ η   παιδική χαρά είναι ακατάλληλη  με κίνδυνο για τα μικρά παιδιά .

dav

Σε σχετική δήλωση αναφέρεται :

« Η δημοτική μας παράταξη έγινε  δέκτης πολλών παραπόνων  εξαιτίας της αδυναμίας  της δημοτικής αρχής να λύσει προβλήματα  που αφορούν την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής . O χώρος γύρω από την Εκκλησία και το γήπεδο έχει γίνει σκουπιδότοπος θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων .  Χορτάρια , μπάζα , σπασμένες βρύσες , «σπασμένοι» δρόμοι , παιδική χαρά που είναι κίνδυνος για την σωματική ασφάλεια των μικρών παιδιών , συνθέτουν μια εικόνα εγκατάλειψης της περιοχής .

Καλούμε  τη δημοτική αρχή να πράξει το αυτονόητο

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com