ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧ. ΖΥΓΕΛΟΠΟΥΛΟ Ο Γ.Σ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Στόχος ο πρωταθλητισμός και στην Α2 ΕΣΚΑΘ τονίζει ο προπονητής

Με τη χαρακτηριστική φράση «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» η διοίκηση του Γ.Σ Τυρνάβου ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της και για την επόμενη χρονιά με τον τεχνικό Αχιλλέα Ζυγελόπουλο.

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά που έφερε τον τίτλο και την άνοδο στην Α2 ΕΣΚΑΘ για το ιστορικό σωματείο του Τυρνάβου ο τεχνικός της ομάδας παραμένει στο τιμόνι της και για τη νέα σεζόν, ενώ μιλώντας στο paidis.com δεν μάσησε τα λόγια του τονίζοντας πως ο πρωταθλητισμός θα είναι το ζητούμενο και τη νέα περίοδο.

«Μια ιδιαίτερη χρονιά που βασίστηκε στην πολλή δουλειά και τον εξαιρετικό προγραμματισμό έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, ενώ και για τη νέα περίοδο ο πρωταθλητισμός αποτελεί μονόδρομο και κύρια στόχευση του συλλόγου», ανέφερε ο κόουτς, ευχαριστώντας παίκτες, συνεργάτες και διοίκηση που μόχθησαν από κοινού πανηγυρίζοντας την επιτυχία.

«Όλοι τους με στήριξαν και στην προσωπική μου περιπέτεια και με αντάμειψαν με τον καλύτερο τρόπο», σημείωσε ο Αχ. Ζυγελόπουλος, που έσταζε μέλι και για τους φιλάθλους και την τοπική κοινωνία που στήριξε την προσπάθεια.

«Οι φίλαθλοι που γέμισαν το κλειστό του Τυρνάβου μας έδωσαν ώθηση και ενέργεια προκειμένου να υλοποιήσουμε τους στόχους μας και τους ευχαριστούμε από καρδιάς. Σκοπεύουμε να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο και να τους δώσουμε και άλλες χαρές στο μέλλον», έκλεισε τη σύντομη συνομιλία μας ο τεχνικός του Γ.Σ Τυρνάβου, σημειώνοντας πως το σωματείο έχει ήδη προχωρήσει σε συμφωνία με δύο παίκτες, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ