ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΠΡΩΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΗΛΙΟΣ

Θλίψη στη μεγάλη αθλητική οικογένεια της Λάρισας και την τοπική κοινωνία προκάλεσε η είδηση του θανάτου του πρώην διαιτητή, αθλητικού συντάκτη και επί πολλά έτη εκπροσώπου τύπου της ΕΠΣΛ Δημήτρη Τηλιού που έφυγε από τη ζωή μετά από δύσκολη μάχη που έδινε τις τελευταίες μέρες.

Σε σχετικές ανακοινώσεις η ΠΑΕ ΑΕΛ, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου, η Ερασιτεχνική ΑΕΛ και η ΕΠΣΛ αναφέρουν τα εξής:

Έφυγε κι ο Δημήτρης Τηλιός! Διάλεξε την ίδια μέρα που η ομάδα της καρδιάς του έδωσε τον παρθενικό της αγώνα αμέσως μετά την ίδρυσή της. Πάντα μας έκανε τέτοιες εκπλήξεις ο Τάκης μας. Μόνο που αυτή τη φορά αδυνατούμε να το πιστέψουμε. Ράγισαν οι καρδιές μας στο θλιβερό άγγελμα, παρότι γνωρίζαμε τη δύσκολη μάχη που έδινε τις τελευταίες μέρες.

Εμβληματική δημοσιογραφική προσωπικότητα και όχι μόνο, ο Τάκης υπηρέτησε την αγαπημένη του ΑΕΛ για μία ολόκληρη δεκαετία ως υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ, ενώ η προσφορά του στο ποδόσφαιρο, ως παίκτης, διαιτητής, αθλητικός συντάκτης, αλλά και εκπρόσωπος Τύπου της ΕΠΣΝΛ, στην κυριολεξία ήταν ανεκτίμητη. Και βέβαια κανείς δεν ξεχνά την καταλυτική συμμετοχή του στην οικονομική εξυγίανση της ομάδας μας, με την παρουσία του στο Εφετείο, για την ένταξή της στην τότε ισχύουσα νομοθεσία.

Δυστυχώς δεν επαρκεί ο χρόνος για να αιτηθούμε την τήρηση ενός λεπτού σιγής πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα στη μνήμη του, όμως νοερά θα το πράξουμε κι αυτό κατά τη διάρκεια της αντίστοιχης διαδικασίας για τα θύματα της πανδημίας του covid-19.

Στην αγαπημένη του σύζυγο Ντίνα, στις κόρες του, τα εγγόνια του και τις οικογένειές τους, ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας, η διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές μας και σύσσωμη η “βυσσινί οικογένεια”, απευθύνουμε τα θερμότερα συλλυπητήριά μας και ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα της λαρισινής γης που τόσο λάτρεψε και θα τον σκεπάσει.

Ο ΣΔΠΝΛ

Είμαστε συντετριμμένοι…
Έφυγε απο την ζωή ένας σπουδαίος άνθρωπος και συνάδελφος διαιτητής.
Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λάρισας και όλα τα μέλη αυτού, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Δημήτρη Τηλιού και ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΛ

Η ΑΕΛ εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του Δημήτρη Τηλιού, που από σήμερα δεν είναι πια μαζί μας. Ο Δημήτρης Τηλιός υπήρξε εξαίρετος διαιτητής ποδοσφαίρου και σπουδαίος συμπολίτης μας, με έντονη ενασχόληση και μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση. Επί σειρά ετών δημοσιογραφούσε σε πολλά έντυπα της πόλης μας, αθλητικά και πολιτικά, μεταξύ αυτών και ο Νέος Αθλητικός Κόσμος, ενώ υπήρξε και εκδότης δικής του εφημερίδας. Η διοίκηση της ΑΕΛ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Η ΕΠΣΛ

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και σύσσωμη η ποδοσφαιρική κοινότητα του Νομού θέλουν να εκφράσουν τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους για το χαμό του Τάκη Τηλιού.

Ο Τάκης αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι του Λαρισινού ποδοσφαίρου τις τελευταίες δεκαετίες το οποίο υπηρέτησε από διάφορα πόστα, με την ιδιότητά του ως Διαιτητή να είναι αυτή που τον χάραξε πιο έντονα στη μνήμη των ποδοσφαιρόφιλων.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει …

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ