ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΑΝΙΔΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες του Θεσσαλικού Θεάτρου, που σε μια αλλιώτικη σεζόν βγαίνει στον δρόμο με ιδιαίτερες προτάσεις και ιδέες, με την καλλιτεχνική του διευθύντρια Κυριακή Σπανού να στάζει μέλι για την ομάδα!

«Είμαι πολύ περήφανη για αυτή την ομάδα ηθοποιών (Λαρισαίοι όλοι) που δουλεύουμε μαζί. Δεν γνώριζα κανέναν πριν έρθω στη Λάρισα, τους συνάντησα μέσα και αποκλειστικά από ακροάσεις και δοκιμές- παινεύομαι να λέω ότι κανένας δεν μου τους “σύστησε” και αποδεικνύονται κάθε μέρα και καλύτεροι. Πρωταγωνιστές όλοι τους!!! Θανάσης Ζέρβας, Χρήστος Κορδελάς, Μαρσέλα Λένα, Ανδρομάχη Μακρίδου, Αθηνά Σακαλή, Βάνα Σλέιμαν, Ηρακλής Τζαφέτας, Παναγιώτης Τόλιας.

Εδώ στην πρόβα μαζί μας ο Αλέξανδρος Τσιωνάς στην κιθάρα και η Αναστασία Μπρουζιώτη  στην κίνηση. Συνεργάτης μου η Μαρία Παπουτσή. Τα κοστούμια με τη βοήθεια της Ν. Καΐση. Στην πρόβα “Μας πήρε το ποτάμι” 1990, τραγούδι του Διονύση Τσακνή (ευγενική παραχώρηση από τον ίδιο)», αναφέρει σε ανάρτησή της η κ. Σπανού, με τα θετικά σχόλια των θεατρόφιλων να μην έχουν τελειωμό.

Απολαύστε το βίντεο από τις πρόβες και ετοιμαστείτε για πολλές εκπλήξεις από το Θεσσαλικό Θέατρο, που κινείται σε νέους καλλιτεχνικούς ρυθμούς που αναμένεται να ενθουσιάσουν το κοινό.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ