4ΗΜΕΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΕΛΠΙΔΑ” ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα “Ελπίδα” συνεχίζει τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του με στόχο την ανάδειξη της πανανθρώπινης ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την προσέλκυση νέων Εθελοντών Αιμοδοτών, ώστε η χώρα μας να επιτύχει την πολυπόθητη αυτάρκεια, σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.

Αποδείχθηκε σε αυτούς τους τελευταίους δυόμιση μήνες ότι, η Συλλογική  προσπάθεια, ακόμα και σε εποχή κορωνοιού, φέρει σημαντικά  αποτελέσματα στη συγκέντρωση ικανοποιητικών ποσοτήτων μονάδων αίματος,αλλά δυστυχώς, οι Ανάγκες για αίμα, δεν τελειώνουν ποτέ…
Τώρα μάλιστα, τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι γνωστό άλλωστε, ότι τα νοσοκομεία μας, χρειάζονται, ακόμα περισσότερες μονάδες αίματος, απ’ ότι όλο το άλλο χρονικό διάστημα.

Για τον λόγο αυτό:
Δίνουμε αίμα. Δίνουμε Ελπίδα! Δίνουμε ζωή!

Επειδή, λοιπόν, οι Ανάγκες για αίμα, δεν τελειώνουν ποτέ, απευθυνόμαστε σε όλες και όλους τους Συμπολίτες μας, κυρίως όμως, στους νεότερους σε ηλικία -τώρα που είναι νέοι και υγιείς – να εγκαταλείψουν τις οποίες φοβίες, τις αναστολές και τις προκαταλήψεις και να γίνουν, σήμερα, Εθελοντές Αιμοδότες!

Να νιώσουν την Χαρά και το όμορφο εκείνο Συναίσθημα της Προσφοράς στον πάσχοντα  Συνάνθρωπό μας!
Να γίνουν και αυτοί με την ελεύθερη βούληση τους, μέλη της Μεγάλης Οικογένειας των Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα!

Για αυτό, λοιπόν, Σας θέλουμε όλους στις Αιμοδοσίες του Συλλόγου μας, για το Καλοκαίρι που οι ανάγκες σε αίμα είναι πολύ μεγάλες.

Σημειώνουμε, βέβαια, ότι  οι Αιμοδοσίες αυτού του  4ημέρου εντάσσονται στα πλαίσια των δράσεων του Συλλόγου,για την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη, που είναι η 14η Ιουνίου!

Το  4ΗΜΕΡΟ πρόγραμμα των Καλοκαιρινών αιμοδοσιών του Συλλόγου μας, έχει ως ακολούθως:

–  Την Πέμπτη 11-6-2020, στα Δελέρια.
–  Την Παρασκευή 12-6-2020, στη Ροδιά.
–  Το Σάββατο 13-6- 2020, στον Τύρναβο στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης ΑΦΟΙ ΜΠΡΕΖΑ Ο.Ε.   και
– Την Κυριακή 14-6-2020, στον Αμπελώνα, στον ανοικτό χώρο, μπροστά στο πέτρινο Δημαρχείο, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, για τις ανάγκες της αιμοληψίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ