ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ…

Ένα απρόοπτο σημάδεψε την τελευταία ημέρα πριν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος Γενικό Λύκειο της περιφέρειας, αφού σύμφωνα με καταγγελίες διευθυντής και φύλακας του σχολείου έφυγαν χωρίς να ελέγξουν αν έμειμε κανείς πίσω με αποτέλεσμα να κλειδώσουν στο σχολείο 4 μαθητές, την καθηγήτριά τους και καθαρίστρια του σχολείου.

Σύμφωνα με τοπική ιστοσελίδα της Πτολεμαΐδας “e-ptolemeos.gr” που επικαλείται γονέα μαθητή,  έξι άτομα, τέσσερις μαθητές, η καθηγήτριά τους και η καθαρίστρια, κλειδώθηκαν από λάθος στο σχολείο που βρίσκεται στην Πτολεμαΐδα.

Συγκεκριμένα, το μοναδικό τμήμα που έκανε μάθημα την τελευταία ώρα του σχολείου ήταν η Α’ Λυκείου, με την καθηγήτρια και τέσσερις μαθητές. Επίσης, στο σχολείο υπήρχε και μια καθαρίστρια, που είχε παραμείνει για να καθαρίσει.   Όταν τελείωσε το μάθημα, οι άνθρωποι που πήγαν να βγουν, διαπίστωσαν πως το σχολείο ήταν κλειδωμένο, με το φύλακα και τον διευθυντή να έχουν ήδη φύγει.

Καθηγήτρια και μαθητές προσπάθησαν και βρήκαν μια πόρτα ανοιχτή που τους οδήγησε στον προαύλιο χώρο. Από τύχη ένας μαθητής είχε μαζί του κινητό με το οποίο ειδοποίησαν τον διευθυντή, ο οποίος επέστρεψε και «απελευθέρωσε» τους μαθητές, την καθαρίστρια και την καθηγήτρια.

Πηγή: www.lifo.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ