ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Με την υφυπουργό Δ. Μιχαηλίδου συναντήθηκε η πρόεδρος του κέντρου Δ. Παππά

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η συνάντηση της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνας Μιχαηλίδου με την πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας , Δήμητρα Παππά.

Η πρόεδρος , ενημέρωσε την υπουργό για τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις του Κέντρου κατά τη διάρκεια της εφαρμογής των μέτρων για τον Covid 19 , οι οποίες εξασφάλισαν την επικοινωνία των ωφελουμένων και των γονέων τους με το προσωπικό του Κέντρου , διασφαλιζοντας τόσο την εκπαίδευση όσο και την ψυχική τους ισορροπία.

Επιπλέον η πρόεδρος τόνισε την απουσία επιβεβαιωμένων θετικών κρουσμάτων στις κλειστές δομές καθώς και την άμεση αντιμετώπιση χωρίς την επιβάρυνση νοσοκομειακών μονάδων , των ύποπτων περιστατικών σε χώρους απομόνωσης που ειχαν προβλεφθεί για κάθε ενδεχόμενο.

Η υπουργός συνεχάρη την πρόεδρο και  μέσω αυτής το Διοικητικό Συμβούλιο και το σύνολο των εργαζομένων για το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επέδειξαν για αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Παράλληλα ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΚΚΠΠ Θεσσαλίας στα περισσότερα εκ των οποίων, η υπουργός, έχει ήδη δρομολογήσει τις λύσεις.

Η πιο συγκινητική στιγμή της συνάντησης εκτυλίχθηκε όταν η κ. Παππά έδωσε στην υπουργό τα δώρα που είχαν ετοιμάσει για αυτή τα «παιδιά» του ΚΚΠΠ Θεσσαλίας εκφράζοντας την ειλικρινή τους αγάπη και ένα τεράστιο ευχαριστώ προς το πρόσωπό της για τη συμπαράσταση που δείχνει στα προβλήματα του ΚΚΠΠ Θεσσαλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ